3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany nasměroval za třemi body Píša


Branky


56. J. Píša , 73. T. Lorenc , 75. J. Píša
31

Prachatické béčko dlouho odoloválo, ale v obrovském vedru mu přece jen v závěru zápasu došel dech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): Po tak dlouhé době zaviněné covidem, jsme nevěděli, co to s týmem v prvním domácím utkání udělá a také v jaké bude kondici soupeř. Ještě k tomu jsme s kolegou noví u mužstva a pořád se seznamujeme. Před utkáním jsme si něco řekli a radili jsme klukům, jak na Prachatice B hrát a musím říci, že se podařilo klukům naše taktické pokyny dodržet a nedopouštět se tolika chyb, jako v minulých přípravných utkáních. Musíme říci, že na první kolo to bylo velmi zajímavé utkání, kde měla obě mužstva své šance a brankové příležitosti a hrál se svižný fotbal. Musím říci, že obě mužstva měla hodně brankových příležitostí na vedení v prvním poločase. Žádnému z týmů se to nepovedlo a do poločasu se šlo za remízového stavu 0:0. O poločase jsme klukům říkali, aby hráli stejně zodpovědně a úspěch se dostaví. Po hrubkách soupeře v obraně a dobrém napadání od našich hráčů se nám podařilo Jakubem Píšou a Tomášem Lorencem vstřelit branky, které nám nakonec dopomohly k výhře v tomto utkání. Za výhru jsme moc rádi, ale musíme říci na rovinu, že jsme měli také štěstí a podržel nás v těžkých situacích náš brankář. Pochvala patří všem klukům v týmu, jak přistoupili k utkání a připomínám, že všem. Jak hráčům v základní sestavě, tak náhradníkům. Jestli mohu ještě pochválit, tak bych chtěl říci, že rozhodčí odřídili toto utkání parádně a patří jim také díky za dobré utkání.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger (brankář): Do utkání vstoupili lépe domácí a vytvořili si tlak, ze kterého pramenilo několik šancí. Podařilo se nám úvodní nápor ustát a postupně jsme si do konce první půle vytvořili tři velmi slibné příležitosti, jelikož ani my jsme je nedokázali proměnit, šlo se do kabin bez branek. Druhý poločas byl ze začátku optický daleko vyrovnanější a byli jsme to my, kteří měli první větší příležitost, ve které nás vychytal domácí brankář. Zápas rozhodla moje chyba v 56. minutě, kdy jsem poslal krátkou přihrávku a dostal našeho obránce pod tlak, zde musím ocenit útočníka domácích Píšu, který skvěle vybojoval míč a ještě líp zakončil. Následně jsme museli nuceně střídat a už jsme nebyli schopni s domácími držet krok. V 75. minutě to bylo 3-0 a zápas hraný v obrovském horku se jen dohrával. Vyzdvihnout bych chtěl Honzu Hrbka s Petrem Bízkem. Je obdivuhodné, že v tak pokročilém fotbalovém věku a té pauze dokáží pořád patřit k nejlepším a jdou nám všem příkladem.



Sestavy


FK Vodňany
O. Kadlec [-] - J. Píša [-] (85. A. Iljushkin [-] ) , L. Benedikt [-] (57. J. Moravec [-] ) , J. Volmut [-] (77. A. Krygel [-] ) , K. Kukla [-] (85. S. Želízko [-] ) , T. Lorenc [-] , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-] , O. Benedikt [-] , J. Chalupský [-] , M. Brož [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - J. Svatoš [-] , P. Bízek [-] (57. M. Trost [-] ) , M. Gramblička [-] , J. Hrbek [-] (81. M. Vašura [-] ) , J. Linhart [-] , V. Šabršula [-] , D. Sedláček [-] , J. Fürbach [-] , M. Janošťák [-] (61. P. Hlouška [-] ) , J. Hrbek [-]

ŽK: 82. T. Lorenc - 82. M. Trost .
Hráči zápasu: J. Píša .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - VALEŠ Radek, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Ve Vodňanech prý došlo k nějakým změnám, mají nového trenéra Plocana (Jaromír Plocek, pozn. redakce), který vedl poslední roky juniorku, ale s jakým kádrem půjdou do sezony, to je pro mě velký otazník. Stejně tak i Prachatice, po sloučení s Lažištěm nějak netuším, kdo za ně bude hrát a tak tipnu remízu.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích