3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semicím usnadnilo cestu za třemi body i vyloučení soupeře


Branky


29

Jak hodnotili utkání zástupci klubů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Fb Semice: Úvodní utkání se nám výsledkově vydařilo na výbornou. Na soupeře jsme vlétli a hned na začátku zápasu jsme měli řadu více než zajímavých šancí, ale skóre otevřel až pět minut před koncem Marek Valach. Do té doby ale i soupeř často po našich chybách provětral domácí obranu a naštěstí pro nás vytvořené šance také nedokázal proměnit. Ve druhé půli, kdy jsem hráli přesilovku po vyloučení hostujícího hráče na konci prvního dějství, opět střelecký prach na našich kopačkách byl hodně vlhký a vytvořené šance zůstaly znovu nevyužity. Uklidňující druhou branku přidal až Pavel Keclík a v samostném závěru přidal definitivní pojistku Martin Císařovský.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Vstup do sezony je důležitý, ale my ho bohužel nezvládli. Utkani jsme nezačali dobře a vlastními chybami jsme soupeři darovali šance, které naštěstí pro nás pochytal L. Varyš. Poté se hra vyrovnala a do poločasu jsme pak byli lepším týmem. Škoda pokaženého závěru poločasu. Měli jsme několik vyložených šancí, šli jsme několikrát sami na bránu a také nastřelili břevno a tyč, ale poté platilo pravidlo nedáš-dostaneš. Po rohovém kopu přešla pomalá přihrávka přes celé naše vápno a domácí útočník doklepával do odkryté brány na zadní tyči. Následně byl ještě vyloučen T. Borovka po dvou žlutých kartách. Druhý poločas v úmorném vedru naši kluci bojovali i v 10 lidech, nějaké šance jsme si vytvořili, ale soupeř navýšil svůj náskok o další dvě branky a bylo po zápase. Musím kluky pochválit za bojovnost, soupeře za kvalitní a slušnou hru a rozhodčí za dobře odpískané utkání.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (82. S. Zoch [-] ) , L. Čedík [-] (77. M. Císařovský [-] ) , D. Buchtele [-] (70. I. Antony [-] ) , L. Holub [-] , M. Valach [-] (56. R. Veleman [-] ) , K. Trantina [-] , J. Sádlo [-] , P. Hronek [-] (46. D. Šourek [-] ) , J. Keclík [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - J. Staněk [-] (69. L. Malík [-] ) , D. Andres [-] , J. Lukáš [-] , P. Borovka [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] (72. J. Skála [-] ) , J. Varyš [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , L. Plojhar [-]

ŽK: 42. P. Hronek - 38. P. Borovka , 41. L. Varyš , 87. J. Urban , 88. J. Varyš , 90. M. Baloušek . ČK: 45. P. Borovka .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - VALEŠ Radek, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Akorát sem měl možnost mluvit s klukama z Písecka s Semice prý dobře posílily a tak si myslím, že to doma uhrají za tři body!

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích