Nová Ves vybojovala bod, Roudnému pomohl vlastní gól domácích


Branky


55. D. Pech , 57. M. Markes - 41. D. Malý , 66. P. Graman (vl.)
31
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pouze s jedním náhradníkem statečně vzdorovali favoritovi a získali zasloužený bod.

Po vyrovnaném začátku utkání převzalo Roudné iniciativu, ale jejich útoky byly jen málo nebezpečné. Přesto se nakonec šlo do kabin za jednobrankového vedení hostí.

 

Po dvou hrubých chybách roudenské obrany Nová Ves otočila dvéma slepenými brankami skóre, na což hosté reagovali jalovým tlakem a k zisku bodu jim nakonec musel pomoci vlastní gól domácích.

 

Mlady tým z Roudného doplatil na nervozitu, Nová Ves za sve nasazeni ubojovala bod zaslouženě.

 

Autor: Jiří Malý

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Martin Bartizal (brankář): Na první zápas jsme se těšili, navíc hned derby proti favoritovi soutěže. Bohužel nám chybělo hodně hráčů, ale i tak jsme nepropadli. Roudné bylo po celý zápas více na míči. My se soustředili na defenzivu a spoléhali hlavně na protiútoky a standardky. Roudné se dostalo po povedené akci do vedení, ale to nás nezlomilo. V druhém poločase se nám povedlo během pár minut zápas otočit a vypadalo to nadějně, jenže jsme si dali neštastný vlastňák a začinalo se "od nuly". Roudné nás pak několikrát zatlačilo, ale silou vůle a někdy s přispěním štěstí jsme remízu udrželi. Přišlo plno diváků a myslím, že se úplně nenudili. Musím pochválit celý tým za nasazení a zodpovědný výkon. Bod proti favoritovi bereme.

TJ Malše Roudné
Martin Vlk (útočník): Po velmi dlouhé době jsme se konečně dočkali mistrovského utkání a hned na nás čekalo derby. Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání. Od začátku jsme se chtěli prezentovat aktivní hrou. Dokázali jsme si vytvořit dostatek šancí, bohužel nebyly zužitkovány. Soupeř hrozil spíše jen ze standardních situací a nakopávanými balony za obranu. Vytvořili jsme na soupeře obrovský tlak, ale bohužel to tentokrát nevyšlo. Příští zápas nás čeká nováček ze Čkyně. Zvedneme hlavy a na hřištích necháme vše, aby zůstaly 3 body u Malše.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] , P. Boháč [-] , M. Markes [-] , T. Novák [-] , M. Fatura [-] , D. Pech [-] , M. Žoček [-] , S. Havel [-] (50. A. Trejbal [-] ) , P. Graman [-]

TJ Malše Roudné
Š. Hošna [-] - M. Vlk [-] , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] (80. D. Šrámek [-] ) , A. Goretki [-] (71. L. Wohlgemuth [-] ) , M. Bartoš [-] , P. Cepák [-] , D. Malý [-] , D. Vogl [-]

ŽK: 74. Z. Holý - 21. D. Vogl , 67. D. Malý , 76. V. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - BOČEK Petr, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2021 13:21
Hodnocení zápasu
14. 8. 2021 13:41
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Derby dvou přátelských klubů, hodně kluků z Nové Vsi prošlo Roudným a tak se může očekávat zápas jako řemen. Nová Ves má výhodu domácího hřiště a tak si myslím, že to pro Roudné nebude vůbec jednoduché a oba týmy si dají po bodu.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů