Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné zápas pro Rakovou !


2

V pondělí 8.11 se odehrál na hřišti Rakove souboj týmu Tj Sokol Raková B proti TJ Volduchy B.Zápas jednoznačné pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raková Lepší.

Zápasu se už od začátku lépe ujali domácí, kteří hráli aktivněji a razentneji.Raková se ujala vedení ve 20'minutě a to když  domácí  kopali rohový kop a brankář Fous zůstal přikovaný na čáře a domácí hráč Pavel  Procházka neměl problém skórovat 1:0.Zápas se i na dále vivijel lépe pro domácí a to když ve 33' minutě Petr Procházka skóroval  ale tohle byl  moment kdy se mohlo vše změnit a to před gólem Petra procházky, protoze ve domácím vapne jeden s domácích hráčů udeřil do míče rukou a ani jeden  z rozhodčích nereagoval a z následného brejku Poslal Petr Procházka Domácí do dvou gólového rozdílu.Poločas se dohrál v roli domácích.

Upevnění Vítězství.

Do druhého poločasu nastoupili opet lépe domácí  a to když ve 50'minutě 

Skóroval Jaroslav Šilhánek,ale hostům se podařili dvě rychle odpovědi a to gól  Radka Hoblíka ve 53'minutě a za necelé dve minuty dalsi branka hostů střelena Jiřím strakou.Ale další branku domácích přidal ve 62'minutě Jiří Šavel a skóre zápasu bylo 4:2.pak se hostům o pět podařilo odskočit na rozdíl jedné branky, kdy skóroval ve 72'minutě David Rieger a upravil skóre zápasu na 4;3 .Pak ale o pět domácí nabrali na obrátkách a skórovali ještě dvakrát a to ve 83' a 90' minutě a konečny stav zápasu byl tedy 6:3.



Sestavy


TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , P. Procházka [-] (88. P. Kučera [-] ) , R. Harnoch [-] , J. Blažek [-] (46. V. Běhounek [-] ) , M. Běle [-] (46. M. Pelc [-] ) , J. Šavel [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

TJ Volduchy B
J. Fous [-] - F. Melka [-] , J. Zeman [-] , P. Bron [-] - D. Rieger [-] , R. Hoblík [-] , J. Raizer [-] (51. J. Straka [-] ) , A. Hejsek [-] , R. Pernica [-] (87. M. Plundrich [-] ) - M. Zlatohlávek [-] (74. F. Bron [-] ) , P. Vaněček [-] (87. A. Egermaier [-] ) -

ŽK: 52. V. Běhounek , 71. T. Nolč - 45. J. Zeman , 49. J. Fous .
Hráči zápasu: P. Procházka .
Místo: Raková. Počet diváků: 40. Rozhodčí: STANĚK Petr - HUCL Lukáš, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 11. 2015 16:47
Pavle, děkujeme za komentář. Soutěž se budeme snažit vylepšit a připadné chyby ve statistikách odstraníme. Pokud zápasy této soutěže navštěvujete osobně, brzo bude možné poslat informace, fotky, videa a cokoliv dalšiho jednoduše přes vaší registraci přímo redaktorovi. A mimo jiné si tím střádat pro sebe body (nebo pro váš klub). Doufame, že nám přízeň zachováte :)
10. 11. 2015 11:29
Poslední dobou tyto stránky nefungují tak jako doposud.. clanky a statistiky jsou neuplne.. na víc v Rakové žádný Petr Procházka nehraje.. a neni tu vubec sespsano předehrané 13 kolo. To je muj postreh z poslednich tydnu.. :-)