P. Loup 87.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 10:15

10.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš přetlačila Polnou


Branky


87. P. Loup
7

Hrdinou domácích se stal Pavel Loup, který v samotném závěru rozhodl o třech bodech pro svůj celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Hned úvodní minuty naznačily, v jakém duchu bude zápas probíhat. Polná vycházela ze zajištěné obrany, kterou poněkud fádní útočná hra domácích rozebírala jen složitě. Přitom šancí měli bítešští v úvodní půlhodině dost. Tu první spálil ve 13. minutě po přiklepnutí Novotného Dufek. V 19. minutě pak Novotný trefil tyč a sérii zahozených příležitostí stejný hráč završil v 29. minutě, když v jasné pozici po pěkném průniku Moučky mířil vedle branky. S postupujícím časem se tlak domácích rozdrobil, a to v útoku naprosto sterilním hráčům Polné vyhovovalo. 

Domácí v závěru rozhodli

V úvodu druhé půle měli zajímavou příležitost hosté. A pak se čekalo, co bude dál. Polná se opět zatáhla před vlastní šestnáctku a s železnou pravidelností odvracela veškerou útočnou snahu domácích hráčů. V 68. minutě gól visel na vlásku, ale první střelu hostující brankář Čermák vyrazil a ani dorážka se mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně hřiště pak Pelán musel v 74. minutě krotit nepříjemnou střelu ze střední vzdálenosti, která před ním navíc ještě skočila. Když už se zdálo, že hosté svou misi v honbě za bodem dotáhnou do úspěšného konce, přišelv 86. minutě trestný kop Sznapky, brankář Čermák poprvé v zápasu zaváhal a šťastná hlavička Loupa dolétla vysokým obloukem do jeho branky – 1:0. Tři důležité body tak nakonec zůstaly přece jen asi zaslouženě doma.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - T. Mrňa [-] , J. Dufek [-] , J. Sznapka [-] , R. Novotný [-] , P. Loup [-] , D. Moučka [-] (73. D. Bartoš [-] ) , F. Krula [-] (51. A. Macek [-] ) , A. Merdita [-] , L. Daněk [-] , T. Šperka [-]

Slavoj Polná
P. Čermák [-] - J. Holub [-] , M. Drápela [-] , O. Skryja [-] (79. T. Čaloud [-] ) , F. Sobotka [-] , V. Došek [-] (58. D. Voráč [-] ) , T. Vrba [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Pavlas [-]

ŽK: 50. F. Krula , 80. L. Daněk , 85. P. Loup - 38. D. Čížek , 76. M. Pecina .
Hráči zápasu: P. Loup .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - JULÍNEK Jiří, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

Bíteš doma nepřipustí žádný drama a vyhraje důležitý zápas - 2:0.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích