Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tasovice vezou ze Žďáru bod


Branky


8

Domácí po půli vedli, ale Vašina dvěma rychlými góly skóre otočil. Žďárští tak nakonec byli rádi za bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od začátku utkání byli aktivnější domácí fotbalisté. Ti si vytvořili několik brankových příležitostí, které ale končily těsně vedle hostující branky. Nakonec se ujala ve 30. minutě hlavička Šindelky po rozehraném přímém kopu - 1:0. Další nadějné akce v poslední čtvrthodině první půle k brance nevedly a tak po velké převaze šli domácí do kabin jen za hubeného jednobrankového náskoku.

Domácí v závěru srovnali

Druhý poločas začal pro domácí šokem, když se během tří minut trefil dvakrát Vašina. V 52. minutě se nejprve prosadil hlavou - 1:1, aby v 55. minutě obstřelil Hajného pravou nohou - 1:2. Hosté se poté rozhodli svůj náskok bránit a dlouho jim jejich taktika vycházela. Alespoň bod však domácí zachránili v 79. minutě, kdy dorazil míč do prázdné branky Vitásek - 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Bod je pro nás dneska málo. V prvním poločase jsme měli velký počet šancí, ale znovu jsme doplatili na koncovku. Začátek druhého dějství jsme vůbec nezachytili a nechali jsme soupeře otočit skóre. Pak hosté pozorně bránili a dělali nám problémy. Nakonec jsme alespoň srovnali.

TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): V prvním poločase byli domácí pohyblivější, aktivnější a zaslouženě vedli. Naše ofenzivní snažení končilo buď už v začátku, nebo v předfinální fázi. K zakončení jsme se prakticky nedostali. V úvodu druhé půle jsme byli více důrazní, zlepšili jsme pohyb a dvěma slepenými góly otočili stav utkání. Zbytek zápasu se nesl ve znamení snahy domácích o vyrovnání a naopak my jsme chtěli hrát dál aktivně a čekat na další příležitost. Tu jsme si však už nedokázali připravit, naopak Žďár dvanáct minut před koncem vyrovnal. Bod bereme.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - T. Peňáz [-] , S. Švoma [-] (71. J. Henzl [-] ) , D. Požár [-] , L. Trojánek [-] (46. P. Severa [-] ) , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , M. Zažímal [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - P. Lapeš [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , J. Pazdera [-] (46. M. Jeřábek [-] ) , L. Hrazdílek [-] , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , P. Horáček [-] , P. Pacula [-]

Hráči zápasu: J. Šindelka - J. Koukal , J. Vašina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - VLK Ondřej, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

Po delším bodovým výpadku pro Žďár to zase napraví - 2:1.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích