0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:30

8.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bystřice loupila v Havlíčkově Brodě


Branky


10

Hosté prodloužili vítěznou šňůru díky brance Vařejky ze druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Zápas začal opatrně, narazili na sebe týmy, které se poměrně dobře znají. Bystřičtí začali dobrým pohybem, presingem a domácí se snažili kombinační hrou jejich tlak otupit a hledali cestu jak proniknout k bráně hostí. Šance se nerodili snadno. První poločas byl v šestnáctkách nezáživný, byť domácí měli několik rohových kopů.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhou půli začali domácí aktivněji, ale kromě několika závarových situací se toho před brankou Veselého dělo málo. Hosté přijeli s touhou neinkasovat a to se jim úspěšně dařilo plnit. Domácí se marně a neúspěšně snažili vytvořit si vyloženou šanci. Utkání rozhodla 73. minuta, hosté zahrávali standardní situaci z prostoru rohového praporku, míč mna první tyči prodloužili před brankový prostor a tam po několika nedůrazných a hlavně neúspěšných obraných zákrocích míč nakonec doputoval za brankovou čáru. Patrně jen těsně, ale branka nakonec platila - 0:1. Domácí byli opaření a na další zteč hledali těžko síly. Hostům gól vlil do zbytku utkání nové síly do žil. Přes veškerou snahu domácích se jim nakonec místo kýženého bodu podařilo získat tři.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Odehráli jsme nepovedené utkání a k tomu ještě s kvalitním soupeřem. Bystřice se dobře pohybuje a je kvalitní na míči. Nám naopak chyběla jiskra, agresivita. A hlavně šancí jsme měli málo. I s kvalitou jsme měli velké problémy. Před Hodonínem máme co zlepšovat.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Hrál se vyrovnaný zápas bez větších šancí. Na hřišti se především bojovalo. Brod jsme nepustili k nějakému většímu ohrožení naší branky a nakonec jsme šťastně vyhráli.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - R. Turek [-] (55. L. Dočkal [-] ) , A. Dejl [-] , J. Peca [-] , V. Novák [-] (90. V. Hloušek [-] ) , M. Cakl [-] - D. Fikar [-] (66. J. Pavlík [-] ) , D. Trinh [-] , J. Bajer [-] - J. Žíla [-] , J. Kučera [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - Š. Buršík [-] , L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] (90. J. Rejzek [-] ) , F. Adamec [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , V. Vraspír [-] , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-] (24. A. Jiránek [-] )

ŽK: 36. J. Peca , 70. J. Žíla , 73. J. Kučera - 18. M. Svoboda , 90. Z. Veselý .
Hráči zápasu: T. Vařejka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FABEŠ Roman - KRONDRÁF Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Hloch
Tip experta: výhra domácích

Bystřice střídá lepší zápasy s těmi horšími, Havlíčkův Brod si ale doma pohlídá výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích