6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár rozebral Polnou


Branky


4. Č. Vitásek , 17. P. Fiala , 19. F. Sobotka (vl.) , 39. S. Švoma , 51. Č. Vitásek , 76. P. Fiala
9

Domácí potvrdili roli favorita a jednoznačně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání domácí měli raketový start a ve 4. minutě jsme již vedli. Po levé straně utekl obraně hostí Vitásek a pravačkou obstřelil i gólmana Čermáka - 1:0. V 17. minutě se do kombinace tentokrát na pravé straně zapojilo několik hráčů a po centru na zadní tyči doklepával do prázdné branky Fiala - 2:0. V 19. minutě přetažený centr z pravé strany vracel hlavou před branku Severa a hostující Sobotka si míč srazil do vlastní branky - 3:0. Hosté byli zralí na ručník a definitivně je mohl dorazit ve 20. minutě pokutový kop, který však Vitásek neproměnil. Čtvrté branky se přece jen diváci ještě do poločasu dočkali. Na konci další hezké akce byl ve 39. minutě Švoma, který uklidil míč placírkou umístěnou k tyči - 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první. V 51. minutě se prosadil tentokrát levačkou po samostatném úniku opět Vitásek - 5:0. Lahůdku pro 165 přítomných diváků si schoval do 76. minuty Fiala, který vymetl z přímého kopu všechny pavouky v levé šibenici - 6:0. Zbytek zápasu se již jen dohrával a tak i třetí soupeř odjel na podzim z Bouchalek s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou a důležité bylo, že jsme dali rychlý gól, což nás uklidnilo. Soupeř nám to celé svým výkonem ulehčil, ale i to se počítá.

Slavoj Polná
Ján Kubík (trenér): Rozhodlo větší odhodlání i kvalita domácího týmu. Byli jsme všude pozdě a žďárští si s námi pohráli. Pro hráče, co nastoupili, je už divize nad jejich možnosti.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - T. Peňáz [-] , P. Severa [-] , R. Sodomka [-] (77. M. Pelikán [-] ) , S. Švoma [-] (46. L. Trojánek [-] ) , D. Požár [-] , Č. Vitásek [-] (52. J. Henzl [-] ) , R. Kunstmüller [-] (63. J. Dvořák [-] ) , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , M. Zažímal [-]

Slavoj Polná
P. Čermák [-] - F. Sobotka [-] , M. Drápela [-] (89. J. Bohdálek [-] ) , T. Čaloud [-] , J. Vácha [-] , J. Pavlas [-] , V. Došek [-] , T. Vrba [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] (89. D. Drápela [-] ) , O. Skryja [-] (46. V. Voráček [-] )

ŽK: 22. O. Skryja .
Hráči zápasu: P. Fiala , Č. Vitásek .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - ZAPLETAL Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Čížek
Tip experta: výhra hostů

Výhra Polné, už se musí totiž ta smůla zlomit! Získáme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích