2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec otočil i v deseti


Branky


8

Hosté vedli a hráli přesilovku, ale ani to jim na zisk bodů nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První šanci měli domácí, ale Svoboda po ztrátě hostů mířil jen do středu brány. Poté se proti střele z velkého vápna vytáhl hostující brankář Petr. Tutovku pak domácí zahodili po akci z levé strany, když z malého vápna vůbec netrefili branku. Gól tak padnul na druhé straně. Ve 39. minutě si rohový kop našel na přední tyči Prášil a poslal hosty do vedení - 0:1. Takovým výsledkem také skončil první poločas.

Domácí po přestávce otočili

V úvodu druhého poločasu vytáhl Kříž mimo bránu nepříjemnou střelu z přímého volného kopu. V 53. minutě šli domácí do deseti, když druhou žlutou kartu viděl Maršík. Domácí zbraně nesložili. Svobodova individuální akce ještě skončila střelou těsně vedle. Chvíli na to však hosté zachybovali v rozehrávce a z úhlu srovnal po Peškově důrazu Tomovič - 1:1. Domácí mohl poslat po rohu do vedení Benáček, ale mířil do boční sítě. Domácí se nakonec dočkali odměny za svoji aktivitu v 88. minutě, kdy se z hranice velkého vápna trefil přesně k tyči Pešek - 2:1. V závěru ještě mohl srovnat Blaha, ale Kříž jeho ránu reflexivně vykopl.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Lukáš Staněk (trenér): Kluci v deseti předvedli parádní obrat. V prvním poločase jsme sice nebyli tolik na míči, ale byli jsme nebezpečnější. Ke konci první půle jsme se dostali pod tlak a inkasovali jsme. Ve druhé půli jsme předvedli velkou morální sílu a tři body jsou pro nás hrozně důležité.




Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] , J. Benáček [-] , T. Kopic [-] (87. M. Podoba [-] ) , J. Maršík [-] , O. Tomovič [-] , O. Svoboda [-] , R. Dalík [-] (64. O. Luňáček [-] ) , D. Šerý [-] (90. M. Havel [-] ) , M. Pecha [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , A. Jiránek [-] (77. D. Čech [-] ) , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] (60. P. Blaha [-] ) , V. Vraspír [-] , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-]

ŽK: 44. J. Maršík , 56. R. Dalík , 72. O. Tomovič , 85. J. Pešek , 90. T. Kříž - 37. M. Prášil , 63. L. Zbytovský , 79. M. Malý . ČK: 53. J. Maršík .
Hráči zápasu: M. Pecha , J. Pešek .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - DENEV Alex, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jan Žila
Tip experta: výhra hostů

Kluci z Bystřice už teď konečně zvítězí, moc jim to přeji.

Tip: výhra domácích