Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice pohodlně vyhrály i podruhé


Branky


10

Tasovičtí mají formu. Znovu jim vyšel úvod zápasu, a to je dovedlo k pohodové výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hostům se stejně jako proti Polné vyvedl úvod, který ukázal, jakým směrm se bude zápas ubírat. Hned v 1. minutě dvakrát v krátkém sledu přišel o míč Buršík a na Petra se z levé strany hnal Pazdera, který otevřel skóre - 0:1. V 17. minutě bylo na straně hostů ještě veseleji. Dlouhý nákop za obranu si našel Blahoudek a krásně přeloboval domácího brankáře - 0:2. Domácí se do hry dostali ve 33. minutě, kdy přímý volný kop Malého vyrazil Koukal před sebe, kde se nejrychleji zorientoval Kuldan a snížil - 1:2. Hosté však ještě do přestávky zvýšili své vedení. V závěru první půle vyzval Lapeš Garčice a ten se z malého vápna nemýlil - 1:3. 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas přinesl v úmorném vedru jen jednu branku. V 64. minutě si po rohovém kopu našel na zadní tyči prodloužený míč Hrazdílek a poslal míč do sítě - 1:4. Poté ani jeden z týmů neplýtval silami a utkání se jen dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Myslím si, že utkání bylo vyrovnanější než napovídá výsledek. Šancí měly oba týmy stejně, ale hosté byli mnohem produktivnější.

TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Podařil se nám vstup do utkání a po sedmnácti minutách jsme vedli 2:0. Po kontaktním gólu nás soupeř zatlačil a měl další dvě dobré příležitosti. Po pěkné akci Pazdery jsme na konci poločasu navýšili skóre opět o dvě branky. Druhou půlku už jsme se snažili držet míč a kontrolovat hru. Zvýšit se nám povedlo po standardní situaci na konečných 1:4.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
M. Petr [-] - M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] (62. M. Hofmann [-] ) , A. Jiránek [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , Š. Buršík [-] (66. D. Buršík [-] ) , D. Čech [-] (69. M. Šponar [-] ) , V. Vraspír [-] , F. Kuldan [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - J. Fukal [-] (66. J. Švejkar [-] ) , L. Hrazdílek [-] (85. V. Fajkus [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , J. Pazdera [-] , P. Pacula [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , P. Lapeš [-] (66. J. Vacek [-] ) , T. Cihlář [-] (77. P. Horáček [-] )

ŽK: 62. D. Čech , 73. M. Malý - 33. T. Cihlář , 35. M. Garčic , 86. J. Pazdera .
Hráči zápasu: M. Blahoudek , M. Garčic .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Malimánek Marek - HOVORKA Miroslav, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Mrňa
Tip experta: výhra hostů

Bystřice to nedá zadarmo, ale Tasanda i tak vyhraje 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů