Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďáru přinesl divoký závěr tři body


Branky


7

Pět branek v posledních patnácti minutách rozhodlo o tom, že tři body zůstanou na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Prvních pětačtyřicet minut krajského derby vyznělo celkem jednoznačně pro domácí hráče. Ti svoji převahu vyjádřili dvoubrankovým náskokem. Domácí dostal do vedení po necelé čtvrthodině hry Vitásek. Ten zužitkoval centr Šerého, který z bezprostřední blízkosti zakončil do protipohybu brankáře - 1:0. Druhý gól padl z poslední akce prvního dějství. Rohový kop totiž gólman Soukal vytáhl jen na břevno a Severa už neměl problém odražený balon umístit do branky – 2:0. Další příležitosti již žádný tým v první půli nevyužil. Byla to hlavně hlavička hostujícího Žily, kterou Hajný vytáhl na roh. Stejně dopadl na druhé straně po střele na přední tyč Šerý.

Domácí v závěru rozhodli

Také úvodní minuty druhé půle vyzněly lépe pro domácí celek. Jenže  potom domácí na dvacet minut úplně vypadli z role a toho hostující hráči využili k vyrovnání. Nejprve Kučera v 77. minutě po rohu snížil a za další tři minuty dokonce stejný hráč vyrovnal z pokutového kopu na - 2:2! Hned o minutu později ale Trojánek umístil centrovaný míč za záda Soukala a Žďár opět vedl - 3:2. To domácí uklidnilo a dalšími góly opět Trojánka a Henzla definitivně rozhodli utkání ve svůj prospěch - 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): V první půli jsme byli jasně lepší a mohli jsme dát i více branek. V druhé půli přišel výpad, soupeř byl lepší a srovnal. Naštěstí jsme brzy zareagovali a dohráli jsme to do třech bodů.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Josef Soural (trenér): Jsme zklamaní z výsledku a hlavně z předvedeného výkonu a hry. Žďár se na nás dobře připravil a my jsme jim i svými chybami a špatným nasazením úlohu zjednodušili. Zhruba od šedesáté minuty do osmdesáté jsme jsme soupeře zmáčkli, ale po dotažení výsledku jsme následně propadli v defenzivě a je z toho výprask. Musíme zlepšit prakticky všechno a na příští těžké utkání z Lanžhotem se mnohem lépe připravit.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - J. Šindelka [-] , T. Peňáz [-] , P. Severa [-] (51. L. Trojánek [-] ) , M. Zažímal [-] , S. Švoma [-] (73. R. Kunstmüller [-] ) , D. Požár [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , P. Fiala [-] , R. Sodomka [-] (80. J. Henzl [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - R. Turek [-] , L. Dočkal [-] (46. J. Pabousek [-] ) , A. Dejl [-] (72. V. Hloušek [-] ) , M. Cakl [-] - J. Kučera [-] , D. Trinh [-] (87. P. Karlík [-] ) - J. Žíla [-] , M. Šilhart [-] (71. V. Novák [-] ) , D. Fikar [-] , J. Bajer [-]

ŽK: 7. P. Fiala , 69. Č. Vitásek - 35. L. Dočkal , 36. J. Kučera , 50. J. Žíla .
Hráči zápasu: L. Trojánek .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Julínek Jiří - BĚLÁK Marek, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: remíza

Zajímavé derby hned na začátku. Žďár je doma silný, ale hosté svoji kůži nedají lacino. Skončí to 2:2.

Tip: výhra hostů