2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec bere tři body


Branky


8

Velká Bíteš z Humpolce neveze díky druhé půli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V prvním poločase to za deštivého počasí žádná velká podívaná nebyla. Dvě stovky diváků si tak na první branky musely počkat do druhého poločasu. V 53. minutě dostal čas k přesnému centru na levém kraji Daniel Šerý, ten si našel Pešek a prudkou hlavičkou nedal Pelánovi v bráně hostí šanci - 1:0. Uklidnění pro domácí přišlo pět minut před koncem. V 85. minutě nedokázal na hranici velkého vápna odkopnout míč Mrňa, toho využil Tomovič který se tváří tvář brankáři nemýlil - 2:0.

Domácí po přestávce rozhodli

V 53. minutě dostal čas k přesnému centru na levém kraji Daniel Šerý, ten si našel Pešek a prudkou hlavičkou nedal Pelánovi v bráně hostí šanci - 1:0. Uklidnění pro domácí přišlo pět minut před koncem. V 85. minutě nedokázal na hranici velkého vápna odkopnout míč Mrňa, toho využil Tomovič který se tváří tvář brankáři nemýlil - 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC PBS Velká Bíteš
Marek Zúbek (trenér): Narazili jsme na odhodlaného a sveřepého soupeře, který nás celý zápas nepustil do opravdu stoprocentní šance. Našemu týmu se nedařilo dostat obranu soupeře do větších problémů. A jakmile jsme inkasovali, Humpolec to v dalším průběhu zápasu ještě víc povzbudilo a zaslouženě jej dokázal dovézt k vítězství. Nebyli jsme fotbalově horší než domácí, ale nevyrovnali jsme se jim v dostatečné motivovanosti a nasazení.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] (87. J. Málek [-] ) , J. Benáček [-] , T. Kopic [-] , J. Maršík [-] , O. Tomovič [-] (90. M. Podoba [-] ) , O. Svoboda [-] , R. Dalík [-] (78. M. Havel [-] ) , D. Šerý [-] , M. Pecha [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - F. Krula [-] , A. Macek [-] (68. D. Rozum [-] ) , J. Sznapka [-] , A. Merdita [-] , R. Novotný [-] (75. D. Moučka [-] ) , L. Daněk [-] , M. Šimončič [-] , T. Mrňa [-] , T. Šperka [-] , D. Bartoš [-]

ŽK: 28. T. Kopic , 49. Š. Zástěra , 68. J. Pešek .
Hráči zápasu: T. Kříž , J. Pešek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MACHOREK Jakub, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

Těžko říci, koho favorizovat. Věřím, že hosté dají branku a ukopou to.

Tip: výhra domácích