3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2021 18:00

8.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V derby si domácí na hosty posvítili!


Branky


6

Na programu 8. kola MSFL bylo se zájmem očekávané derby utkání o fotbalového krále Hlučínska známé jako „Prajzské derby“! Nádhernou kulisu vytvořilo tomuto zápasu přítomných 474 diváků a věřte, že se bylo od úvodního hvizdu na co dívat! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vletěli do zápasu jako by se protrhla hráz „Hlučínského jezera“! Soupeře však nespláchli, jak potvrzují tyto minuty hry. Už v 5. minutě poslal nádherný centr Zajíček na nabíhajícího kanonýra domácích Lokšu, ale jeho hlavička z malého vápna minula cíl! Pro hosty se ukázala šťastnou 7. minuta, ve které brankář Baránek a po něm i stoper Moravec dvakrát zabránili gólu přímo na brankové čáře!!! Hosté se poprvé dostali do šance v 8. minutě, se střelou Skrocha si však gólman Lapeš poradil. Hra se po tomto uragánu postupně vyrovnávala. Ve 29. minutě pálil po rohovém kopu Mládek, ale jeho pumelice zasvištěla nad břevnem. Domácí se z gólu neradovali ani ve 33. minutě, přízemní střela Waly jenom olízla pravou tyč! Na druhé straně poslal do gólovky po svém sólu Pecuch nabíhající Blahutu s Labudou, ale ani jeden z nich na balón nedoskočil. Pecuch znovu provětral domácí obranu ve 39. minutě, jeho prudkou ránu však vyrazil Lapeš na rohový kop. Taky 2. poločas začal náporem domácích, kanonýra Lokšu však připravil ve 48. minutě výtečným zákrokem brankář Baránek o gólovou radost. Na druhé straně udržel čisté konto i gólman Lapeš po akci Wybraniece a střele Skrocha. Baránek se stal hrdinou i v 55. minutě, když si přilepil do svých rukavic dělovku Dostála. Skóre se neměnilo ani v 58. minutě po sólu Zajíčka skončil balón na hrudi Baránka! V 64. minutě už příznivci domácích jásali, bleskový brejk zakončil Zajíček - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání. Jejich útočná akce v 74. minutě skončila jenom rohovým kopem. Po jeho rozehrání se však dostali k balónu v 75. minutě domácí a bleskový protiútok Dostála s Lehnertem do otevřené obrany hostů zakončil Buchvaldek – 2:0! Na zvrat tohoto stavu už hosté nedokázali odpovědět. Naopak. V 77. minutě se opakovala akce domácích jako přes kopírák, hosté po rozehrání rohového kopu ztratili balón a brejk Buchvaldka přes polovinu hřiště zakončil Dostál – 3:0! O výsledku bylo rozhodnuto, domácí taktickou hrou dotáhli v závěrečných minutách zápas do vítězného konce a minimálně do jarní odvety tak budou na Hlučínsku kralovat!

 

Autor Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Lubomír Adler (trenér): „Věděli jsme, že dnes nás čeká těžký soupeř. Benešov byl houževnatý a nám trvalo dlouho, než jsme otevřeli tu „konzervu“. Do doby prvního gólu to bylo vyrovnané, pak už soupeř nenašel síly na vyrovnání a jak se ukázalo, tak to rozhodlo o našem vítězství“!

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký (trenér): „První poločas jsme se ještě drželi, byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem. Po přestávce jsme po vedoucím gólu domácích odpadli, už jsme nestačili chodit do soubojů, Hlučín si už hrál, co chtěl a toto derby vyhrál. My se musíme připravit na domácí zápas, jedeme dál“!



Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - V. Wala [-] , O. Moučka [-] (46. R. Dostál [-] ) , A. Zajíček [-] (79. J. Holzer [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (71. T. Buchvaldek [-] ) , J. Opatřil [-] , M. Neumann [-] (79. T. Wolf [-] ) , L. Lehnert [-] (85. P. Kundrátek [-] ) , D. Hasala [-] , D. Mládek [-]

FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - A. Rončka [-] , A. Karčmář [-] , D. Skroch [-] , N. Wybraniec [-] , F. Labuda [-] (86. D. Sobek [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] (71. P. Latka [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (79. V. Wojatschke [-] ) , J. Massaniec [-]

ŽK: 80. R. Plesník , 81. L. Lehnert - 71. P. Rubý .
Počet diváků: 474. Rozhodčí: Slabý Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích