1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2021 19:00

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina loupila v Hlučíně


Branky


27. R. Lokša - 29. P. Partl , 52. O. Vícha
2

Hlučín/NMnM - A-tým trenérů Procházky a Císaře odjel do Hlučína, na hřiště jednoho z favoritů soutěže, ve velmi okleštěné sestavě. Do Slezska neodjeli další dva hráči Hekerle s Chloupkem. Systém 4-1-4-1 byl pro domácí velmi obtížně zdolatelný, organizovaná zónová obrana v čele se Šmídou v brance přinesla své ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Domácí favorit vstoupil do pátečního večerního utkání jako velká voda. O tom svědčil rovněž poměr rohových kopů, který byl po deseti minutách 5:0. A právě ten pátý přinesl celku ze Slezska největší příležitost, jenže Hasala ve stoprocentní šanci přestřelil Šmídovo břevno. V další příležitosti Zajíčka vychytal výborný Šmída, ovšem krátce před uplynutím půlhodiny hry už musel kapitulovat. Tomšů poslal pěkný centr do vápna a Lokša se v zakončení nemýlil – 1:0. Odpověď fotbalistů Nového Města byla naštěstí doslova blesková. Už za necelé dvě minuty si na dlouhý balon za obranu domácích naběhl Partl a nekompromisně v samostatném náběhu prostřelil gólmana Hlučína - 1:1.

Vrchovina rozhodla

Sedm minut po změně stran přišel pro domácí celek druhý šok. Po rohu do velkého vápna si míč na zadní tyči našel stoper Vrchoviny Vícha a přesnou hlavičkou překonal gólmana Lapeše – 1:2! Šanci na zvýšení svého náskoku celek z Vysočiny brzy poté nevyužil a postupem času se dostal pod velký tlak svého soupeře. Jenže Hlučín tentokrát narazil na dobře organizovaného a patřičně motivovaného protivníka. Tři body se tak nečekaně stěhovaly na Vrchovinu.

  zdroj: https://www.sfkvrchovina.com/post/organizovan%C3%A1-vrchovina-vyloupila-hlu%C4%8D%C3%ADn  


Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - V. Wala [-] , M. Praus [-] , A. Zajíček [-] , R. Lokša [-] , T. Hykel [-] (65. O. Moučka [-] ) , D. Tomšů [-] (46. D. Mládek [-] ) , M. Neumann [-] (65. R. Dostál [-] ) , L. Lehnert [-] , D. Hasala [-] , R. Plesník [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] , P. Duda [-] , T. Trojánek [-] , Z. Černý [-] , O. Vícha [-] - P. Partl [-] (86. R. Hlaváč [-] ) , M. Svoboda [-] (14. A. Boušek [-] ) , F. Holman [-] , L. Michal [-] - T. Duba [-]

ŽK: 77. O. Moučka , 80. L. Lehnert , 94. P. Kundrátek - 53. A. Boušek , 90. L. Michal , 92. P. Šmída , 94. T. Duba .
Počet diváků: 408. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích