0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:00

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Hosté potvrdili svou kvalitu a ambice


Branky


27. T. Komenda , 56. J. Ambrozek , 90. J. Ambrozek (p.)
2

V premiéře podzimní části MSFL přivítali domácí na vlastním trávníku jednoho dlouhodobých a velmi úspěšných celků, fotbalisty z Uničova. Kdo neviděl zápas na vlastní oči se může právem domnívat, že vítězství hostů je jednoznačné. Průběh utkání však potvrdil, že se na plný bodový zisk hosté doslova nadřeli víc, než očekávali. Posuďte sami z informací, jak se zápas vyvíjel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uničov se ujal vedení

Po úvodní čtvrthodince se do první nadějné šance dostali domácí, Blahuta se skvěle uvolnil, ale brankář Uvízl stačil střelu vyrazit na rohový kop. Hosté odpověděli brejkem ve 20. minutě, Koutek nabil Krčovi, ale Baránek stačil jeho střelu vyrazit. Akce pokračovala, dělovku Krče však výtečný Baránek přilepil ve 21. minutě na svou hruď. Skóre se neměnilo ani ve 25. minutě, obránce Moravec posunul střelu Koutka obětavým zákrokem na rohový kop. Ten rozehrál ve 27. minutě Ambrozek a hlavička Komendy poslala hosty do vedení – 0:1. Hosté byli blízko druhému gólu ve 29. minutě, ale Baránek si nevídaným způsobem poradil se střelou Ambrozka. Největší šanci na vyrovnání měli domácí ve 31. minutě, hostující obrana si neporadila s bleskovým průnikem Koňaříka, na jeho nadýchaný centr si naskočil Rubý, jeho prudká hlavička však těsně minula cíl.

Uničov vedení navýšil

Po změně stran se už ve 47. minutě mohli domácí radovat z vyrovnávacího gólu, hlavičku Rubého však obránce hostů stačil z brankové čáry vykopnout na rohový kop. V 55. minutě se hosté po skvělé akci Ambrozka radovali z druhého gólu – 0:2. Ambrozek měl na svých kopačkách další gól v 73. minutě, přímý kop z hranice velkého vápna však zasvištěl jenom nad břevnem. V 78. minutě nedokázal své sólo přes celou polovinu hřiště gólově zakončit Svoboda, jeho střela skončila u rohového praporku… O gólovou radost pak připravil v 82. minutě Baránek parádním zákrokem Komendu. Závěrečné minuty pak režíroval rozhodčí Macrineanu. K údivu nejen domácích hráčů a příznivců, ale taky lavičku hostů posoudil zákrok domácího obránce nařízenou penaltou!!! Takový dar Ambrozek neodmítnul a proměněnou „desítkou“ dal výsledku konečnou podobu – O:3! Tuto křivdu nerozdýchal domácí obránce Kubík a po jeho zákroku v 90+1 minutě se šel právem jako první sprchovat … Vítězství posunulo hosty z Uničova na „bronzovou“ příčku tabulky MSFL.

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
domácí Marcel Melecký: „První poločas nebyl z naší strany vůbec špatný, dokázali jsme si vytvořit i dobré, gólové šance, ale chybělo jejich zakončení. Pak přišla první standardka hostů a inkasovali jsme zbytečný gól. Bohužel i ve 2. poločase jsme po naší standardní situaci dostali z brejku druhý gól. Soupeř nás v následujících minutách už přehrával. Náš výkon pak poškodil nesmyslný zákrok oceněný právem červenou kartou“!

SK Uničov
Hostující Dušan Žmolík:: „Naše dnešní vítězství považuji za mimořádně cenné. Výsledek 3:0 vypadá jednoznačně, nás však stálo nesmírně mnoho sil a spoustu nervů. Utkání nebylo vůbec jednoduché a za to, že to naši hráči zvládli jsem jim poděkoval. Vítězství jsme si vybojovali nesmírnou touhou, protože jsme dokázali překonat i to, že nám to několikrát vyloženě drhlo. Proto jsem opravdu rád, že jsme získali všechny tři body“!



Sestavy


FC Dolní Benešov
V. Baránek [-] - P. Latka [-] (59. T. Gebauer [-] ) , O. Kubík [-] , N. Wybraniec [-] , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] (70. A. Karčmář [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Massaniec [-] , J. Koňařík [-] (36. A. Rončka [-] ) , V. Wojatschke [-] (70. P. Hrdlička [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Svoboda [-] , V. Koutný [-] (5. M. Diblík [-] ) , J. Můčka [-] , D. Straňák [-] , A. Krč [-] (59. M. Vybíral [-] ) , L. Koutek [-] , D. Bača [-] , T. Komenda [-] , J. Ambrozek [-] , V. Kamas [-] (66. A. Dittmer [-] )

ŽK: 84. T. Gebauer - 34. D. Bača , 62. J. Ambrozek . ČK: 91. O. Kubík .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích