Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

6.0

Zázemí

6.0

Zápy doma nepřekonali Ústí nad Orlicí a jeho zaparkovaný autobus ve vápně


Branky


5

Ofenzivní snaha domácího favorita proti totální defenzivě hostů. To byl souboj dvou týmů z odlišných konců tabulky, který skončil bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kavalír největší šanci neproměnil

Hosté se od začátku utkání soustředili pouze na obranu. Možná chtěli vyrážet do rychlých protiútoků, ale k tomu se proti vedoucímu týmu tabulky ani nedostali. Obranné úkoly ale plnili hráči Jiskry téměř vždy bezchybně. Snažili se kouskovat hru i za cenu faulů, což se jim dařilo a domácí se díky tomu nemohly dostat do tempa. Jediná šance prvního poločasu přišla ve 14. minutě, když na vápně napřáhl domácí Kavalír, ale Jeřábek v brance hostů se proti jeho dobře mířené ráně vyznamenal. Většina poločasu se sice odehrála na půli hostů, ale jejich obrana působila chvílemi až neprostupně. 

Gólu se diváci nedočkali

Po začátku druhé půle se dostal k hlavičce osamocený zápský Eliáš, ale svou gólovku nevyužil a branku těsně minul. Poté již Jiskra opět zapla na obranný mód a svého soupeře do žádných šancí nepouštěla. Jelikož hosté měli obranou hru výbornou, ale útočnou nulovou a domácí se prosadit nedokázali, tak utkání skončilo bezbrankovou remízou.

 

Zdroje: Web SK ZápyWeb TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Redakčně upraveno.



Sestavy


SK Zápy
I. Doležal [-] - M. Kubů [-] (82. M. Matoušek [-] ) , P. Kavalír [-] (60. L. Woitek [-] ) , K. Janko [-] , P. Putz [-] (60. L. Koutenský [-] ) , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] (82. P. Růžek [-] ) , L. Mikor [-] , O. Vencl [-] , J. Duben [-] , M. Jelínek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jeřábek [-] - J. Chleboun [-] , T. Koukola [-] , M. Ptáček [-] , P. Langer [-] , P. Falta [-] , T. Hynek [-] (81. D. Mayer [-] ) , T. Lněnička [-] , J. Souček [-] (84. T. Vošlajer [-] ) , R. Tichý [-] (90. A. Novotný [-] ) , V. Špatenka [-] (90. L. Galus [-] )

Hráči zápasu: T. Koukola , M. Jeřábek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MRKÁČEK Michal, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 9. 2021 13:42
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích