1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chlumec veze tři body ze hřiště Živanic


Branky


37. D. Petrus - 41. T. Bastin , 80. D. Samko
3

Živanice sice doma vedly díky brance Davida Petruse, který vstřelil již pátý gól v ročníku, ale Chlumec stihl do poločasu vyrovnat, kdy Samkovu přihrávku využil Bastin. V 80. minutě poté obrat dokonal z přímého kopu Samko a hosté se posunuli na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroje: Facebook TJ Sokol ŽivaniceFacebook FK Chlumec nad Cidlinou

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
Jan Nikodem - hráč: V zápase s Chlumcem jsme chtěli napravit zaváhání z minulého týdne. Na soupeře jsme se připravovali, věděli jsme víceméně co od nich čekat a zaslouženě jsme šli ke konci poločasu do vedení a chtěli jsme v klidu dohrát poločas, abychom šli s náskokem do druhé půle. Bohužel se nám to nepodařilo a soupeř ještě do poločasu stihl vyrovnat. Druhý poločas jsme byli aktivnějším týmem a měli víc šancí. Soupeř sice víc držel míč na svých kopačkách, ale do nějaké výraznější šance se nedostal, nicméně v 80. minutě šel do vedení gólem z přímého kopu. Pak jsme už neměli co ztratit, tlačili se dopředu a snažili se vyrovnat, ale nepodařilo se nám to. Z mého pohledu to bylo remízové utkání, nezasloužili jsme si odejít s prázdnou, ale takový je někdy fotbal. Příští týden máme další šanci to napravit a já věřím, že se nám to podaří.

FK Chlumec nad Cidlinou
Michal Šmarda - trenér: Celý zápas byl k vidění spíše boj o střed pole, než nějaká fotbalová krása. My jsme nejprve po chybě inkasovali, ale mužstvo dobře zareagovalo a za chvíli Bastin po Samkově příhře srovnal. Ve druhé půli jsme hráli zodpovědně a trpělivě.. Snad jedinou šanci domácích skvěle zlikvidoval Petr a o chvíli později rozhodl z trestného kopu Samko. V závěru domácí hru zjednodušili, ale veškeré nákopy jsme zvládli odvrátit a tak si do Chlumce vezeme hodně cenné tři body.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - L. Kopecký [-] (86. J. Gašpar [-] ) , D. Pánek [-] (79. D. Knespl [-] ) , S. Langr [-] , P. Václavek [-] , L. Polák [-] (12. F. Pánek [-] ) , D. Petrus [-] (86. P. Štěpánek [-] ) , J. Nikodem [-] , M. Buriánek [-] , M. Staněk [-] (79. A. Zavřel [-] ) , M. Spěvák [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Bastin [-] , T. Labík [-] , D. Čížek [-] , J. Labík [-] (77. D. Koubek [-] ) , D. Samko [-] (90. M. Kopáč [-] ) , J. Krčál [-] , O. Žahourek [-] , J. Havlena [-] (83. S. Lukič [-] ) , D. Finěk [-] , J. Mahr [-]

ŽK: 42. D. Petrus , 82. M. Buriánek - 50. D. Samko , 90. R. Petr .
Hráči zápasu: D. Samko .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - LAFEK David, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích