2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, SESTŘIH: Přepeře vyhrály v Pardubicích


Branky


3

Pardubické béčko doma vedlo, ale ještě do poločasu Přepeře otočily skóre. Ve druhé půli přidali hosté třetí branku a domácí se již podařilo na konci utkání pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestřih z utkání nám poskytl Ivo Zahradník

 



Ohlasy k zápasu



FK Přepeře
Kamil Řezníček - trenér: Bohužel jsme nenavázali na výkon z minulého domácího utkání se Zbuzany. Přestože jsme do zápasu dobře vstoupili a brzy se ujali vedení, soupeři jsme po našich zbytečných, individuálních chybách dovolili do poločasu výsledek otočit. Do druhé půle jsme udělali nějaké změny a snažili se o vyrovnání, byl to však soupeř, který využil další hrubky v defenzívě a vstřelil třetí gól. Naše kontaktní branka přišla až v závěru a my už jsme neměli tolik času na případné vyrovnání a Přepeře zkušené závěr utkání dohráli.



Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - S. Řehák [-] , M. Vít [-] (77. D. Mareš [-] ) , D. Huf [-] , J. Halász [-] (81. J. Štichauer [-] ) , O. Hajník [-] , S. Šimek [-] , L. Dufek [-] (46. S. Lee [-] ) , A. Lupač [-] (65. O. Vítek [-] ) , V. Sychra [-] (77. T. Formáček [-] ) , P. Kurka [-]

FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Synek [-] , R. Dvořák [-] (82. J. Elbel [-] ) , T. Bulíř [-] (77. M. Janošík [-] ) , L. Martan [-] (90. J. Krasnický [-] ) , D. Novák [-] , M. Pavlata [-] , K. Knejzlík [-] , J. Nesvadba [-] , M. Pobeška [-] , P. Tvaroha [-]

ŽK: 27. J. Halász .
Hráči zápasu: M. Pavlata .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - FIŠER Pavel, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích