1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 11:00

4.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Teplické béčko porazilo brankou v nastavení Ústí nad Orlicí


Branky


3

Rezerva Teplic odčinila debakl 0:5, který utržila minulé kolo v Chlumci nad Cidlinou a doma porazila 1:0 Ústí nad Orlicí. Jediná branka padla až v nastavení druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal nenadchnul

Obě mužstva vstoupila do utkání opatrně a tato strategie jim vydržela celých pětačtyřicet minut. Hra se odehrávala mezi šestnáctkami a k vidění byly jen dvě větší příležitosti. Nejprve tu hostující po čtvrthodině hry neproměnil Chleboun, který po centru hlavičkoval těsně vedle domácí branky. O chvíli později zahrozili i domácí, po centru Rezka netrefil o kousek prázdnou branku střelou z úhlu Procházka.

Domácí proměnili svou převahu až v nastavení

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznání aktivněji. Hru řídilo zkušené duo Ljevakovič - Rezek a hosté nevěděli, kam dřív skočit. V 57. minutě vystřelil z dálky parádně Bulmaga a Šmíd v hostující brance měl co dělat, aby jeho ránu výtáhnul nad břevno. V následného rohového kopu se k hlavičce dostal Čížek a trefil břevno. Po hodině hry vystřelil nebezpečně Rezek, ale Šmíd byl připravený. V 67. minutě střílel opět z dálky Rezek a hostující brankář jejich souboj opět vyhrál. V 89. minutě pálil Rezek z trestného kopu, ale branku o kousek netrefil. V 91. minutě vhazoval Hora do vápna dlouhý aut, míč se dostal až na zadní tyč, kde byl nepokrytý Marek Vobeký a hlavou zajistil na poslední chvíli Teplicím tři body.

 

Zdroj: Web FK Teplice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Ladislav Jamrich - trenér: Po dvou prohraných zápasech jsme v domácím prostředí chtěli naplno bodovat. Úvod zápasu byl z naší strany ale zbytečně nervózní. V první půli nám nejvíce chyběl pohyb ofenzivních hráčů na polovině soupeře, pomalu jsme kombinovali a nedokázali si otevřít dobře organizovaný obranný blok hostí. Měli jsme také téměř nulovou nabídku hráčů bez míče, ale dobře jsme pracovali směrem do defenzivy a tak si Ústí vypracovalo jen jednu nebezpečnou situaci před pozorným Četverikem. Ve druhém poločase jsme zrychlili kombinaci, nabídka hráčů byla najednou pestrá a to nám umožnilo vytvořit si souvislý tlak, díky kterému jsme si vypracovali velké množství střeleckých příležitostí. Kluci se často dostávali do zakončení, které ale k naší smůle v mnoha případech skvělými zákroky kryl brankář hostí. V 91.minutě byl celý tým po zásluze odměněn vítěznou brankou za svojí neustálou aktivitu a zodpovědný výkon na všech postech. Do dalších utkání potřebujeme ustálit výkonnost a musíme i nadále den co den tvrdě pracovat tak, abychom i v dalších utkáních dokázali na tento výkon minimálně navázat. Druhá půle s Ústím rozhodně měla všechny požadované parametry a hráči dokázali plnit stanovený taktický plán. Celý tento týden se budeme poctivě připravovat tak, abychom už příští týden ve Velvarech byli schopni tento výkon alespoň zopakovat a pak věřím, že i tam můžeme být úspěšní.




Sestavy


FK Teplice B
L. Četverik [-] - A. Ljevakovič [-] , D. Procházka [-] (90. J. Kovalčík [-] ) , V. Čítek [-] , M. Lukáš [-] , J. Hora [-] , K. Sinu [-] (84. S. Kočka [-] ) , V. Bulmaga [-] , T. Vachoušek [-] (72. M. Vachoušek [-] ) , M. Vobecký [-] , J. Rezek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
N. Šmíd [-] - T. Hynek [-] (55. A. Novotný [-] ) , V. Špatenka [-] (62. P. Falta [-] ) , J. Souček [-] , R. Tichý [-] (72. L. Galus [-] ) , M. Vymětalík [-] (72. O. Skalický [-] ) , D. Mayer [-] (72. S. Sy [-] ) , J. Chleboun [-] , M. Ptáček [-] , P. Langer [-] , T. Koukola [-]

ŽK: 27. J. Rezek , 65. J. Hora - 60. M. Vymětalík .
Hráči zápasu: M. Vobecký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Aubrecht Jan - JATI David, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

0-3

Tip: výhra domácích