1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

4.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podještědské derby béček vyhrál díky jediné brance Jablonec


Branky


3

Jablonec zvítězil v derby nad Libercem díky jediné brance Rozkovce z první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jabloneckou převahu korunoval Rozkovec

Jablonečtí vstoupili do utkání aktivněji a první příležitost měl v 10. minutě Rozkovec, branku ovšem netrefil. O chvíli později těsně nedosáhl na Haitlův přízemní centr Diviš. Poté zahrozili hosté z rohového kopu, po kterém následoval zmatek v jabloneckém pokutovém území. Domácí však situaci vyřešili a míč dostali do bezpečí. Ve 23. minutě předvedli domácí rychlo a přesnou akci na jejímž konci po Divišově přihrávce skóroval přesnou střelou k tyči Ondřej Rozkovec, 1:0. I v dalším průběhu byli domácí aktivnější a nebezpečnější. Černáka nejprve vychytal Vliegen a poté pálil jablonecký hráč vedle, Diviš také branku minul a kapitán Skuhravý hlavičkoval pouze do středu branky, kde byl opět připravený Vliegen. 

Liberec na vyrovnání nedosáhl

Po poločasové pauze se domácí Diviš dostal do úniku, ale sám před brankářem opět zaváhal a netrefil branku. Stejnou pozici jako Diviš měl na druhé straně Bína, ale brankář Vajnar jeho tutovku vychytal. Po chvíli střílel Polyák vedle domácí branky. V dalším průběhu utkání, si už vytvářeli šance pouze domácí, kteří kontrolovali hru. Střídající Štěpánek hlavičkoval mimo, Kinčla dostihli vracející se obránci a jeho zakončení zblokovali a Diviš po Daníčkově přihrávce přestřelil branku. Domácí mohli vyhrát klidně větším rozdílem, ale šance neproměnili.

 

Zdroje:Web FK JablonecWeb FC Slovan Liberec

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Byl to obraz úplně něčeho jiného než v minulém zápase. Z obou stran to bylo dobré utkání. Jen mě mrzí, že jsme nedokázali přidat druhý gól. Bylo to derby, mělo to všechno. O gól si myslím, že jsme byli lepší. Nikdy nevyzdvihuji jednotlivce, ale dneska byl nejlepší muž na place jednoznačně Munzar. Dobré výkony předvedli i mladí a střídající, takhle by to mělo být.

FC Slovan Liberec B
Petr Myslivec - trenér: Ve čtvrtém kole jsme narazili asi na nejkvalitnější tým, proti kterému jsme dosud v sezoně hráli. Soupeř byl organizovaný, dobře nás napadal a nepouštěl nás do mnoha šancí. Za celé utkání jsme si vypracovali největší příležitost přes Bínu, ale brankář rychlým vyběhnutím samostatný nájezd zlikvidoval. Soupeř hrozil ze standardních situací, ale povedlo se nám je uhrát, o to víc nás mrzí porážka o jednu branku. Nutno dodat, že za aktivitu v prvním poločase si asi soupeř vítězství zasloužil.



Sestavy


FK Jablonec B
T. Vajner [-] - D. Skuhravý [-] (54. M. Štěpánek [-] ) , D. Nykrín [-] (76. M. Kinčl [-] ) , P. Haitl [-] (76. V. Werani [-] ) , N. Daníček [-] , M. Černák [-] , J. Vošahlík [-] , J. Diviš [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] (90. O. Podzimek [-] ) , F. Koblížek [-]

FC Slovan Liberec B
O. Vliegen [-] - M. Bína [-] , J. Kranthove [-] , R. Černický [-] , J. Daněk [-] , T. Polyák [-] (84. D. Horňáček [-] ) , M. Kazda [-] , J. Winkler [-] (67. J. Ješeta [-] ) , A. Knobloch [-] (46. O. Valenta [-] ) , A. Yuzvak [-] , A. Diamé [-] (67. M. Kytka [-] )

ŽK: 38. M. Černák , 46. O. Rozkovec - 40. J. Daněk , 59. M. Kazda .
Hráči zápasu: O. Rozkovec .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - MILNER Michal, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

3-1

Tip: výhra hostů