3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká remíza v Ústí nad Orlicí, Mladá Boleslav remizovala 3:3


Branky


6. J. Velička (vl.) , 13. T. Vošlajer , 76. T. Hynek - 11. O. Zahustel , 65. O. Zahustel , 73. D. Pech
5

Ústí nad Orlicí vedlo v utkání dvakrát, béčko Mladé Boleslavi jednou. Vítěze však utkání nepoznalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodina nabídla tři branky

Hosté měli od začátku územní převahu, z které ale vytěžili pouze dva rohy a jednu standardku. V 7. minutě se po pravé straně protáhl domácí Mayer, vyslal do vápna Boleslavi prudký přízemní centr, který si nepovedeným odkopem srazil do vlastní branky hostující bek Jiří Velička, 1:0. V 10. minutě zahrozili opět hosté, Mužíkovu střelu z úhlu vyrazil domácí brankář Šmíd na roh. V 11. minutě se hosté dostali do další akce, když Mužík v rychlém útoku přihrával a Ondřej Zahustel již jen doklepl míč do domácí branky, 1:1. Domácí se u sudí Zadinové domáhali odpískání faulu před hostující akcí, avšak neúspěšně. Ve 14. minutě se opět ukázali v ofenzivě domácí. Souček vyslal do brejku Tichého, jehož pokus vyrazil brankář Lichtenberg před sebe a dorážející Tamáš Vošlajer již neměl problém skórovat, 2:1. V dalším průběhu prvního poločasu byli hosté aktivnější a častěji drželi míč na svých kopačkách. Ve 27. minutě pálil nebezpečně Mužík, ale branku přestřelil. Ústí zahrozilo v rychlého protiútoku, ale nedůrazné zakončení Součka nemělo šanci na úspěch. Poločas tak skončil vedením domácích 2:1.

Boleslav otočila, ale domácí vyrovnali

Boleslavští navázali na svou aktivitu z první půle a ve 49. minutě ve vyložené šanci netrefil míč Mužík. V následujících minutách se hra pomalu vyrovnávala. V 65. minutě zahrával hostující Majer rohový kop, centrovaný míč si našel Ondřej Zahustel a svou druhou brankou v utkání srovnal na 2:2. V 73. minutě vyslal Majer kolmici za obranu, David Pech převzal míč, udělal kličku gólmanovi a z ostrého úhlu poslal Boleslav do jednobrankového vedení, 2:3. Domácí se však rychle vzpamatovali. V 76. minutě si Galus zpracoval míč ve vápně, jeho tvrdou ránu dokázal hostující brankář ještě vyrazit, ale v dorážce se dostal Tomáš Hynek, který srovnal na 3:3. V 80. minutě zahrozilo znovu Ústí, ale hlavička Novotného mířila těsně vedle. Zajímavé utkání tak skončilo dělbou bodů.

 

Zdroje: Web Jiskra Ústí nad OrlicíWeb FK Mladá Boleslav

Redakčně upraveno.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
N. Šmíd [-] - P. Langer [-] , J. Souček [-] , T. Koukola [-] , R. Tichý [-] (72. L. Galus [-] ) , M. Vymětalík [-] (90. O. Skalický [-] ) , D. Mayer [-] (58. T. Hynek [-] ) , T. Vošlajer [-] (58. A. Novotný [-] ) , J. Chleboun [-] , M. Ptáček [-] , P. Falta [-] (46. V. Špatenka [-] )

FK Mladá Boleslav B
K. Lichtenberg [-] - J. Velička [-] (46. D. Komárek [-] ) , O. Zahustel [-] , M. Hönig [-] , D. Pech [-] , M. Leitl [-] , M. Vlk [-] , L. Mužík [-] (90. N. Moravčík [-] ) , T. Majer [-] , M. Snížek [-] (46. J. Slabyhoud [-] ) , M. Bejbl [-]

ŽK: 75. P. Langer , 85. M. Vymětalík - 70. T. Majer .
Hráči zápasu: T. Vošlajer - O. Zahustel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zadinová Olga - ZOUFALÝ David, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: výhra hostů

Ústí bude chtít doma bodovat. Ale věřím spíše hostům. Záleží také, v jaké sestavě Boleslav přijede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů