3:1
(1:1)
28. M. Mastný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí inkasovali z penalty, jinak byly lepším týmem


Branky


24. M. Duspiva , 66. M. Hulák , 79. D. Mikulanda - 28. M. Mastný (p.)
0

Holostřevy získaly ve čtvrtém z pěti utkání plný počet bodů. Hůře na tom jsou ovšem hosté, kteří zatím vyhráli jen jedno utkání. Domácí Holostřevy byly lepším klubem a inkasovaly jen z penalty, která navíc byla hodně sporná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Holostřevy nastoupily opět před svými diváky a tentokrát braly všechny 3 body. Ve 24. minutě odrazil hostující brankář míč do útočníka domácích, od kterého se balon odrazil do brány. Střelcem tohoto šťastného gólu se stal Martin Duspiva-1:0. Ovšem vedení domácích netrvalo příliš dlouho, po sporném rozhodnutí rozhodčího byla nařízena penalta, kterou proměnil Miroslav Mastný-1:1. První poločas nic dalšího nepřinesl a tak první poločas skončil 1:1.

Holostřevy vstřelily další dva góly a berou všechny body

Domácí se dlouho snažili vstřelit gól a pojistit si tak 3 body. Stalo se tak v 66. minutě, kdy Miroslav Hulák utekl protihráčům a přehodil vybíhajícího brankáře Chodovky-2:1. Chodovka prahnula po vyrovnání, ovšem byly to domácí, kteří udeřili potřetí a získali tak utkání na svoji stranu. Na 3:1 vstřelil gól v 79. minutě David Mikulanda, který se prosadil hlavou po rohovém kopu. Hosté z Chodovky se na snížení už nezmohli a tak odjeli ze hřiště v Holostřevech bez bodů. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: Ze začátku jsme byli lepší, po chvíli se to vyrovnalo a Chodovka byla kombinačně lepší.. Do poločasu vydržel stav 1:1.. Ve druhým poločase hra Chodovky šla dolů a my toho využili a přehrávali je.




Sestavy


TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - M. Duspiva [-] (67. P. Pich [-] ) , M. Jirka [-] , P. Jirka [-] , P. Barna [-] , J. Haidinger [-] , V. Hubálek [-] , M. Hulák [-] , J. Liška [-] , D. Mikulanda [-] , J. Schaller [-]

TJ Slavoj Chodová Planá B
F. Galba [-] - V. Benedikt [-] , M. Mastný [-] , R. Krejza [-] , J. Benedikt [-] , P. Sčasnár [-] (70. M. Černohorský [-] ) , T. Sykal [-] , J. Ščasnár [-] , S. Suk [-] , V. Heteš [-] (80. V. Havlík [-] ) , S. Hybšt [-]

Místo: Holostřevy. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - PEŠEK Petr (N), SPOUR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.