Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zhoř narazila na silný Částkov a jednoznačně prohrála


0

Po tom, co Částkov minulý zápas prohrál na penalty se Ctiboří, potřebovali získat body doma se Zhoří. Zhoř ani se dvěmi nováčky v týmu výhru nezaznamenala a připisuje si tak 5. porážku v sezóně. Dalším hattrickem kola se blýskl kapitán domácích Roman Hrabovský, který měl velkou zásluhu na výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov rozhodl čtyřmi góly v prvním poločase

Na první gól utkání příliš dlouze čekat nemusely. Již v 10. minutě dostal míč za obranu kapitán Hrabovský s přehledem přehodil brankáře domácích-1:0. Ve 20. minutě si narazili domácí míč před vápnem, a na 2:0 upravoval David Plincelner. Hlavou z vápna hostů zavěsil opět Hrabovský a skóre tak bylo 3:0. Těsně před ukončením prvního poločasu si na vlastní polovině vzal míč Hrabovský a do prázdné brány nahrál Plincelnerovi- 4:0.

 

První gól dala Zhoř, to bylo od hostů ovšem všechno

Z ojedinělé šance hostů se zrodil také jejich první gól, kdy v 60. minutě vstřelil první gól v sezóně Jan Janeček-4:1. To ovšem od Zhoře bylo všechno, domácí byli po celý zápas lepším týmem a v 73. minutě přidali i pátý gól, jmenovitě Uhlíř-5:1. V 75. minutě završil skóre hattrickem Roman Hrabovský, který dostal míč před bránu a střelou k tyči završil skóre na konečných 6:1 pro domácí celek. Kdyby hostující celek odjel s více obdrženými góly, nemohl by se nikdo ničemu divit. Domácí celek hlavně v druhém poločase zahazoval jednu šanci za druhou. Jako správný kapitán se předvedl ten domácí- Roman Hrabovský, který vstřelil 3 góly v utkání a měl podíl i na těch dalších- jednoznačně nejlepší hráč utkání. Z hostujícího mužstva už není tak jednoduché vyzdvihnout výkon některých z hráčů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy- Částkov- Roman Hrabovský: Od začátku jsme byli lepším týmem, hrálo se většinou na polovině soupeře, jsem rád za důležitou výhru a doufám, že budeme vyhrávat i se silnějšími soupeři.

TJ Jiskra Zhoř
Ohlasy- Zhoř- Jaroslav Vraný: Opět se ukázalo, že ani 4. třída se nedá hrát bez tréninků, přístup některých hráčů není optimální, v dnešní době není asi ten správný koníček. Proto u nás hrají mladí kluci kteří patří do dorosteneckých soutěží a to je znát na zkušenostech i předvedené hře. Věřím, že časem se výsledky zlepší a soupeří nezbývá než poblahopřát k vítězství.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
M. Horváth [-] - L. Lebeda [-] (55. M. Uhlíř [-] ) - D. Plincelner [-] , R. Hrabovský [-] - P. Gajdoš [-] , J. Benniak [-] , K. Pácal [-] , D. Burda [-] , P. Havránek [-] (38. M. Maczko [-] ) , D. Belliak [-] , T. Kopecký [-]

TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - P. Vraný [-] , J. Demeter [-] , M. Sobíšek [-] , J. Vraný [-] , P. Bartoš [-] , P. Jindra [-] , J. Janeček [-] , M. Dub [-] , K. Machovský [-] , L. Hakel [-]

ŽK: 59. D. Belliak .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Friedenberger Karel - SVOBODA Milan (N), TOLAR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.