Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Damnov o 3 góly porazil Ctiboř


Branky


0

Zatím co Damnov minulé kolo ztratil v Chodským Újezdě, hosté ze Ctiboře vyhráli po penaltovém rozstřelu nad Částkovem. V tomto utkání ovšem zvítězili domácí 5:2 a získávají tak poprvé plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnaný fotbal

Domácí Damnov nastoupil posílený o hráče z áčka, kteří byli u většiny gólů domácích. Hned v 5. minutě se trefil za domácí Podsclan-1:0. Domácím ovšem vedení vydrželo jen 5 minut, kdy srovnal hostující Schejbal a srovnal tak na 1:1. Do konce poločasu se dokázali znovu do vedení dostat domácí, když brankáře Deveru překonal Erik Šály-2:1. Poločas skončil tedy vedením domácích 2:1. 

Domácí vstřelili více gólů než hosté, proto zvítězili v tomto utkání

Stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém dokázali domácí vstřelit rychlý gól. V 50. minutě se prosadil domácí Vršecký, a upravil skóre na 3:1. Hosté se ovšem nevzdali a s utkáním se snažili ještě něco udělat, v 60. minutě se prosadil Kobilják a snížil na 3:2. Výbornou znalost svých náhradníků ukázal v 80. minutě trenér domácích, když na hřiště poslal Jaroslava Fuchse, který v 82. minutě zvýšil na 4:2. Ve stejné minutě na hřiště přišel Jiří Novák a i ten se dokázal prosadit do brány Devery-5:2. Utkání tedy ovládli jednoznačně domácí a berou poprvé plný počet bodů. 



Sestavy


TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - J. Lancígr [-] (80. J. Fuchs [-] ) , P. Vácha [-] (46. M. Thürmer [-] ) , T. Majerčík [-] (80. J. Novák [-] ) , L. Rabas [-] , F. Vršecký [-] , E. Šály [-] , M. Podsclan [-] , R. Steiniger [-] , J. Dietl [-] , P. Kopáček [-]

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - T. Bláha [-] , V. Jílek [-] , D. Kobilják [-] , P. Straka [-] , P. Schejbal [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , M. Vávra [-] , P. Kopča [-] , L. Houžka [-]

ŽK: 65. J. Dietl - 70. P. Kopča .
Místo: Damnov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - HOHLER Petr (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.