Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí sahali po senzaci, která se ale nakonec nekonala


Branky


0

Domácí Zhoř je jediným týmem, který ještě v sezóně nezískal žádné body. Hosté z Damnova v tomto utkání měli být jasně lepším týmem, ovšem první poločas hrála Zhoř s Damnovem vyrovnaně a Damnovští museli otáčet nepříznivý stav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do překvapivého dvoubrankového vedení

Zhořští fotbalisté dokázali v prvním poločase zahrát vyrovnanou hru s hosty. Již v 13. minutě se dostali domácí do vedení, když první gól vstřelil Daniel Kuchár-1:0. Již o 3 minuty později se dokázal prosadit i kapitán Jaroslav Vraný, který navýšil skóre na 2:0. Hosté z Damnova byli zaskočeni dvěmi rychlými góly a do konce prvního poločasu nebyli schopni s výsledkem už nic udělat. Po poločase tedy domácí překvapivě vedli 2:0. 

Druhý poločas byl v prospěchu hostů

Druhý poločas ovšem přinesl střídání, kdy na hřiště přišel hostující Majerčík. V 58.minutě tento hráč dokázal snížit na 2:1. Dlouho plno akcí hostí končilo na brankáři domácích. V 79. minutě dokázal srovnat Rabas a utkání tak bylo srovnané-2:2. Byl to právě střídající Majerčík, který rozhodl utkání ve prospěch hráčů z Damnova-2:3. Domácí zahráli ovšem s Damnovem vyrovnané utkání a dlouho to vypadalo, že budou brát alespoň nějaké body. Damnovští ovšem svým zkušenostmi otočili utkání a ze Zhoře vezou 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Zhoř
Ohlasy- Zhoř- Jaroslav Vraný: V prvním poločase jsme byli vyrovnaným, možná lepším týmem a vedení 2:0 bylo zasloužené. ¨v druhém poločase po střídání jsme propadli v záloze čehož soupeř využil a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - P. Vraný [-] , L. Tolar [-] , J. Vraný [-] , J. Janeček [-] , J. Demeter [-] (46. L. Hakel [-] ) , M. Dub [-] , K. Machovský [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] , P. Bartoš [-]

TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - J. Novák [-] (46. T. Majerčík [-] ) , M. Thürmer [-] (46. M. Bostl [-] ) , R. Steiniger [-] , L. Rabas [-] , M. Podsclan [-] , J. Janků [-] , T. Hruška [-] , J. Dietl [-] , J. Fuchs [-] , J. Procházka [-]

Místo: Zhoř. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rezek Karel - VRANÝ František (N), DROZDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.