Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Ctiboř rozdrtila Zhoř 10:0


Branky


0

Domácí Ctiboř přivítala doma trápící se Zhoř, a i když se čekalo vyrovnanější utkání, domácí to zvládli na výbornou a roznesli Zhoř 10:0. Zhoř zůstává na posledním místě tabulky, zatímco domácí Ctiboř se po nepovedeném začátku sezóny odráží ode dna tabulky a patří ji 9. místo ve skupině. Velkou zásluhu na výsledku má domácí Pavel Straka, který dokázal vstřelit úctyhodných 6 gólů. Zápas se odehrál bez rozhodčího, utkání pískal laik. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil 4:0, všechny góly vstřelil Straka

Domácí vstoupili do uktání aktivněji a již od začátku si vytvářeli šance, kterými hrozili brankáři hostů. V 10. minutě se poprvé v utkání prosadil Pavel Straka, který započal svoji kanonádu.1:0. Hostující Zhoř se na moc nezmohla a hrálo se převážně na polovině hostujícího celku. Po centru se prosadil opět Pavel Straka a skóre bylo tak 2:0. Hvězda domácího celku nenechala na první hattrick sezóny dlouho čekat a po půl hodině tak uklidil za záda Vozabuleho další svůj střelecký pokus a zvýšil tak na 3:0. Straka byl i u čtvrtého gólu, kdy dorážel vyraženou střelu a tak díky čtyřem gólům Pavla Straky vedli domácí po poločase s přehledem 4:0. 

V druhém poločase domácí přidali ještě 6 gólů a s přehledem ovládli utkání

Pátý gól utkání na sebe nenechal dlouho čekat, kdy z hranice velkéhé vápna vstřelil gól Petr Kopča a domácí vedli již 5:0. Domácí drželi převahu na své straně, což dokazovali po celé utkání.V 60. minutě se v  prvním utkání za Ctiboř dokázal prosadit i 17- ti letý Josef Žemlička, který tak upravil skóre na 6:0. Poslední čtyři góly utkání si rozdělili dva střelci. Na 7:0 zvyšoval střídající Václav Jílek, který využil brejkovou situaci. Osmý gól utkání v 75. minutě přidal opět hrdina utkání Pavel Straka, který tak přidal svůj pátý gól v zápase a určil tak skóre-8:0. 5 minut před koncem utkání se hlavou dokázal opět prosadit Václav Jílek-9:0. A stejně skvěle jak začal tak i skončil. Nádhernou střelou zpoza vápna upravil na konečných 10:0 opět Pavel Straka. Domácí tak dokázali s klidem porazit na svém hřišti Zhoř, která jako jediný tým soutěže je stále bez zisku bodů a zůstává na poslední příčce. 



Sestavy


TJ Ctiboř
P. Devera [-] - J. Žemlička [-] , L. Svoboda [-] (46. V. Jílek [-] ) , P. Mička [-] , T. Bláha [-] , L. Houžka [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , P. Straka [-] , P. Kopča [-]

TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - J. Demeter [-] , J. Vraný [-] , M. Dub [-] , M. Sobíček [-] , K. Machovský [-] , M. Sobíšek [-] , L. Hakel [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-] , L. Tolar [-]

Místo: Ctiboř. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.