Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté přijeli v deseti, odvezli si 13 gólů


Branky


12. L. Rabas , 15. J. Janků , 25. P. Kolář , 27. J. Janků , 30. K. Duda , 32. J. Janků , 35. J. Janků , 37. L. Rabas , 42. J. Janků , 47. T. Majerčík , 50. P. Kolář , 67. L. Rabas , 78. J. Janků - 21. R. Krejza
0

Domácí Damnov přivítal na svém hřišti Chodovou Planou, která v Damnově prohrála 13:1 a i nadále se v soutěži trápí. Do utkání hosté nastoupili pouze v 10 hráčích, což poznamenalo jejich výkon v utkání. Nutno vyzdvihnout výkon domácího kapitána Jaroslava Janků, který v utkání dokázal vsítit 6 gólů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o vítězství již v první půlce

Damnovští byli v utkáním favoritem, hostujícímu celku se zatím příliš nedaří a domácí roli potvrdili již v trvání prvního poločasu. Ve 12. minutě otevřel skóre domácí Ladislav Rabas-1:0. O tři minuty později otevřel svůj gólový účet Jaroslav Janků-0:2. Hostům se ovšem ve 21. minutě dokázalo snížit na rozdíl jediného gólu, když se trefil Richard Krejza-2:1. Jenže to bylo od hostujícího celku vše, pak úřadovali opět domácí. Na 3:1 zvyšoval ve 25. minutě Pavel Kolář. Ani se hosté nestihli otřepat ze třetího gólu a inkasovali napočtvrté, opět se prosadil Jaroslav Janků-4:1. Přesně po půl hodiny hry se trefil i Karel Duda a domácí tak vedli již 5:1. Již ve 32. minutě domácí kapitán Jaroslav Janků dovršil hattrick-6:1. Aby to nebylo málo, opět Jaroslav Janků a ve 35. minutě bylo skóre již 7:1. V 37. minutě se podruhé v utkání prosadil i Ladislav Rabas- 8:1. Pět gólu za poločas- přesně tolik jich dokázal vsítit v poločase Jaroslav Janků a tak navýšil poločasové skóre na 9:1. Poločas tak skončil jednoznačně 9:1 pro domácí celek a dá se říci, že již po poločase bylo o vítězi rozhodnuto. 

Druhý poločas už byl gólově mírnější

Fotbalisté Damnova mohli do druhého poločasu nastoupit s klidnou hlavou, vedli již rozdílem osmi gólů. Tím ale kanonáda domácích nekončila. Na 10:1 z pohledu domácícho celku zvyšoval ve 47. minutě Tomáš Majerčík, který na hřiště přišel se začátkem druhé půle. Již v 50. minutě dokázali Damnovští fotbalisté utéct na rozdíl 10 gólů. Svůj druhý gól v utkání zaznamenal i Pavel Kolář-11:1. I Ladislav Rabas se dočkal hattricku, to když v 67. minutě prostřelil brankáře hostujícícho celku-12:1. Poslední tečku za skvělým výkonem přidal kapitán domácího celku Jaroslav Janků, když v 78. minutě přidal svůj ''druhý hattrick'' a završil skóre na konečných 13:1. 



Sestavy


TJ Sokol Damnov B
S. Hes [-] - K. Duda [-] (45. T. Majerčík [-] ) , J. Janků [-] , R. Steiniger [-] , L. Rabas [-] , P. Kopáček [-] , P. Kolář [-] , M. Drozda [-] (45. M. Thürmer [-] ) , J. Marcell [-] (70. T. Vácha [-] ) , J. Fuchs [-] , J. Procházka [-] (45. J. Novák [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá B
P. Bobek [-] - Z. Rolko [-] , J. Plecitý [-] , M. Matys [-] , M. Mastný [-] , R. Krejza [-] , S. Hybšt [-] , V. Heteš [-] , M. Černohorský [-] , J. Ščasnár [-]

Místo: Damnov. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Hlas František - VOJTUŠ Jaroslav (N), DIETL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.