0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vranovští vyhráli podruhé v řadě tentokrát ve Ctiboři


Branky


0

Hosté z Vranova se sunou tabulkou vzhůru, hlavně poté, co dokázali v sobotu získat 3 body na hřišti Ctiboře. Za tým Vranova vstřelili oba góly až střídající hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nepřinesl

Do utkání vstoupily oba týmy velmi opatrně, což zůstalo po celou dobu zápasu. Ani domácí ani hosté si v prvním poločase příliš šancí nevytvořili a pokud ano všechno skončilo většinou na obraně jednoho nebo druhého týmu. Proto diváci, kteří v chladném počasí na fotbal dorazili, gól neviděli. První poločas tak skončil stejným výsledkem, jako začal- tudíž bezbrankovou remízou 0:0. 

V druhé půlce byli aktivnější hosté a zaslouženě si odvezli 3 body

Na začátku druhého poločasu přišel na hřiště střídající Kůstka, který za Vranovskou jiskru nastoupil poprvé od začátku sezóny. Hostující tým si vystvářel více šancí, měl více ze hry a bylo jen otázkou času, kdy jednu ze šancí promění. V 69. minutě se nejlepším možným způsobem prezentoval nová posila týmu Tomáš Kůstka, který doslova vystřihl jedinečné nůžky a otevřel tak skóre utkání-0:1. Domácí odpovědět nedokázali a tak hostujícímu celku vyšlo druhé střídání, když v 75. minutě přišel Karel Kotora, který pak v 87. minutě nádhernou ranou z voleje zvýšil na 0:2 pro Vranovské fotbalisty. Do konce utkání už se toho více neudálo a tak domácí celek podruhé v řadě ztratil body, zatímco Vranov podruhé v řadě zvítězil a v tabulce se dotáhl na Ctiboř, s kterou má stejný počet bodů ovšem horší skóre.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Vranov
Ohlasy- Vranov- Jan Spievak: Na obou stranách se nehrál příliš pohledný fotbal, myslím, že pro diváka nepříliš pohledné utkání.



Sestavy


TJ Ctiboř
P. Devera [-] - P. Hanus [-] , M. Gangur [-] , P. Mička [-] , T. Bláha [-] (45. L. Svoboda [-] ) , V. Jílek [-] , J. Žemlička [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , P. Kopča [-]

TJ Jiskra Vranov
J. Spievak [-] - P. Soukup [-] , M. Budek [-] - P. Spievak [-] (45. M. Klauber [-] ) , J. Šubrt [-] , M. Šůs [-] (75. K. Kotora [-] ) , M. Komárek [-] , T. Barančík [-] , V. Lešák [-] , J. Petřina [-] (45. T. Kůstka [-] ) , V. Šneberk [-]

ŽK: 30. P. Hanus - 34. V. Šneberk , 40. P. Soukup , 85. M. Budek .
Místo: Ctiboř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - HOŘEJŠ Jaroslav (N), SCHMID Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.