6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pokračují ve výborných výkonech, tentokrát smetli Ctiboř


Branky


16. D. Gabčo , 27. R. Radocha , 55. V. Samek , 76. P. Gabčo , 80. D. Fitsek , 90. V. Samek
0

Domácí hráči Tisové jsou v této sezóně svými výkony opravdu jedním z nejlepších týmů, dokáží zahrát vyrovnanou partii se silnými soupeři a lehce si poradit s týmy slabšími, jako třeba v sobotu, kdy porazili Ctiboř 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvěma krásnými góly šli do vedení

Už od začátku utkání bylo jisté, že domácí celek se s ničím jiným než se třemi body nespokojí. Od uzačátku utkání drželi více míč, ovšem ne a ne vstřelit gól. To trvalo ale jen do 16. minuty, kdy si míč postavil k přímému kopu z více než dvaceti metrů David Gabčo. Přízemní ranou nedal brankáři šanci a otevřel tak skóre utkání-1:0. Již ve 27. minutě se domácí radovali podruhé- Po faulu na domácího hráče se rychlé rozehrávky ujal Kozák s Gabčem, nahráli na Radka Radochu a ten krásnou pumelicí ze zhruba 35 metrů nedal brankáři opět šanci- 2:0. Do poločasu utkání se do šance dostal i hostující celek, jejichž šanci ovšem s pomocí obrany zlikvidoval Pavel Haník. Domácí též mohli do poločasu navyšovat skóre, nejednou ve svém zakončení ovšem selhal Patrik Gabčo a tak se do kabin šlo za stavu 2:0 pro domácí celek z Tisové. 

Domácí přidali čtyři góly a s přehledem ovládli utkání

Již v 55. minutě domácí opět navyšovali vedení. Míč si ve vápně zpracoval a podržel Jan Peterka, nahrál Volodymyrovi Samkovi, který prostřelil brankáře Deveru-3:0. Po změně v rozestavení domácího celku začali dominovat domácí v utkání ještě více, hráli krásnou kombinační hru, několikrát si vyměnili míč a i další gól utkání skončil po krásné kombinaci, kdy po několika narážečkách tria Pryvrattskyi, Fitsek a Samko naservírovali míč před bránu, kde za čáru doklepl míč Patrik Gabčo. 4:0. Už v 80. minutě dokázali domácí zvýšit na 5:0. To když se nejlépe ve zmatku ve vápně zorientoval Dmytro Fitsek. Hosté dostali šanci na snížení v utkání, ovšem přímý kop z dvaceti metrů mířil jen do rukavic brankáře Haníka. A tak poslední slovo měli opět domácí, krásnou střelou z otočky pod víko dokázal finální skóre určit Volodymyr Samek. Tisová tak zvítězila nad Ctiboří vysoko 6:0. 



Sestavy


TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , V. Koscelník [-] (46. M. Foltas [-] ) , R. Radocha [-] , T. Kozák [-] - I. Balash [-] , D. Fitsek [-] , V. Samek [-] , V. Pryvrattskyi [-] - J. Peterka [-] (60. D. Sershen [-] ) , P. Gabčo [-] -

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - P. Hanus [-] (46. T. Bláha [-] ) , J. Žemlička [-] , M. Gangur [-] (75. D. Kobilják [-] ) , T. Hanus [-] , L. Svoboda [-] , P. Kopča [-] , P. Mička [-] , V. Jílek [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-]

ŽK: 22. P. Kopča , 53. L. Svoboda . ČK: 83. L. Svoboda .
Místo: Tisová. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Petrášek Jan - VELICH Josef (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.