1:1
(1:1)
36. L. Tafat
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 10:15

1.kolo, Divize B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno se rozešlo s Březovou smírně


Branky


21. M. Šnobl - 36. L. Tafat
0

Březová jela do Kladna ve značně okleštěné sestavě. Celku ze Sokolovska chybělo několik hráčů, přesto měla Olympie jasný cíl, a to v prvním divizním kole bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zhruba tři stovky diváků čekaly na první branku vyrovnaného utkání do 21. minuty. První branku Kladna v nové sezoně vstřelil Matěj Šnobl a domácí šli do vedení 1:0. „V prvním dějství jsme se zaměřili hlavně na pevnou defenzívu a i proto bylo domácí Kladno více na míči. Obranná činnost se nám dařila zhruba do poloviny prvního poločasu, kdy jsme poprvé inkasovali," uvedl Pavel Neumann, kapitán březovského celku, který ještě do poločasu nakonec vyrovnal. „Po inkasované brance jsme se chvíli hledali, ale pak jsme dokázali po rohovém kopu vyrovnat," doplnil Neumann. Za Březovou se prosadil velezkušený útočník Libor Tafat, který do klubu přišel před sezonou ze Švýcarska.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat. „Troufnu si říct, že po změně stran jsme převzali iniciativu a byli lepším týmem. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli. My jsme si naopak vytvořili dvě sotprocentní šance, ale bohužel jsme je neproměnili a branka tak už nepadla," dodal Pavel Neumann. Z prvního zápasu nového ročníku tak berou oba celky bod. „Před zápasem bychom brali bod všemi deseti, ovšem po utkání si troufnu říct, že jsme měli získat všechny tři," uzavřel kapitán Březové.

 

Autor článku: Jakub KOPŘIVA



Sestavy


SK Kladno
M. Vokoun [-] - M. Šnobl [-] , M. Donát [-] (69. J. Růžička [-] ) , M. Říha [-] , T. Pospíšil [-] , P. Ježdík [-] , D. Javorek [-] , A. Holub [-] , J. Pechr [-] , J. Šátek [-] (59. J. Kolářský [-] ) , T. Borák [-] (79. F. Dejčmar [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - J. Šaloun [-] , D. Nimrichter [-] , D. Peterka [-] , P. Neumann [-] - D. Kursa [-] , L. Filipec [-] (85. D. Zrebňák [-] ) , R. Body [-] (70. D. Deme [-] ) , F. Rusňák [-] , P. Veselý [-] - L. Tafat [-]

ŽK: 87. J. Kolářský - 25. J. Šaloun , 48. L. Tafat , 59. D. Nimrichter .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - MELNIČUK Vladimír, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.