. Do 35. (vl.)
A. Vlasák 95.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

9.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň porazila Rakovník a odpoutala se z posledního místa


Branky


35. . Do (vl.) , 95. A. Vlasák
12

V zápase dvou týmů, které pravděpodobně čeká tuhý boj o záchranu byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka hostů

Domácí sice od úvodu drželi míč častěji na svých kopačkách, ale nemohli se prosadit přes zahuštěnou obranu hostujícího mužstva. Do první vážnější příležitosti se dostali ve 21. minutě hosté. Po rohovém kopu ještě nebezpečí pro Pančeva v domácí bráně nepřišlo, ale z pokračující akce po střele ze šestnáctky zazvonilo břevno domácí branky. Ve 26. minutě zahrozili ze standardky i domácí. Kosíkovu hlavičku z dobré pozice ale v klidu chytil gólman Zach. Ve 35. minutě zahrávalidomácí Kabele rohový kop, centr byl na přední tyči prodloužený Hájkem a Nascimento Troche Do Matheus Junior si míč srazil do vlastní branky, 1:0. 

 

Domácí v závěru pojistili výhru

Ani druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Opět se hrál fotbal především mezi vápny a bylo k vidění mnoho nepřesností a lehkých ztrát. Kvalita v zakončení a předfinální fázi chyběla na obou stranách. V závěrečných minutách se domácí soustředili především na ubránění důležitých třech bodů a hosté se tlačili dopředu. V 85. minutě Pančev musel předvěst těžší zákrok proti střele Nbantcheho ze šestnáctky. Závěr byl hodně nervózní, což odnesl žlutou kartou domácí trenér Rodinger. V 95. minutě se domácí po soupeřově nepovedeném rohu dostali do rychlého brejku, který zakončil po přihrávce Kubáně střelou do šibenice Adam Vlasák a definitivně rozhodl o výhře Hostouně 2:0.

Zdroj: Web Sokol Hostouň



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Fotbal se pod tíhou výsledku nehrál skoro vůbec. Kluci si uvědomili, že je potřeba vyhrát a šli za tím na hranici našich možností. Takže to hodnotím tak, že jsme rádi za vítězství, které nás dostalo z posledního místa. Na něm je teď Sokolov, který k nám přijede v úterý.




Sestavy


Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - J. Kabele [-] (75. M. Kubáň [-] ) , P. Hovorka [-] , Š. Hájek [-] (65. T. Dočekal [-] ) , A. Vlasák [-] , V. Mentberger [-] (75. O. Soukup [-] ) , K. Charvát [-] , J. Miker [-] (75. Z. Hucek [-] ) , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] , J. Pavlík [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - I. Ahmin [-] (74. J. Novotný [-] ) , . Do [-] , M. Rendla [-] , J. Červený [-] (46. B. Traore [-] ) , S. Gbegbe [-] (46. G. Nwachukwa [-] ) , R. Hamouz [-] (38. P. Duchoň [-] ) , . Ainca [-] , M. Hejda [-] (46. I. Doucoure [-] ) , D. Hradecký [-] , . Na [-]

ŽK: 44. J. Miker , 82. P. Hovorka , 89. Z. Hucek , 95. M. Kubáň - 22. R. Hamouz , 60. P. Duchoň , 92. B. Traore .
Hráči zápasu: J. Kabele .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Starý Dominik - OPOČENSKÝ Vojtěch, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích