A. Vrba 31.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:30

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeň díky jediné brance porazila PFA


Branky


31. A. Vrba
9

Béčko Plzně vydřelo výhru 1:0 nad Povltavskou Fotbalovou Akademií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrba poslal domácí do vedení

Jedinou posilou domácích z áčka byl tentokrát brankář Tvrdoň. V utkání dlouho nebyla k vidění žádná větší šanci. Hráči Viktorie sice měli na začátku územní převahu, ale k ohrožení branky se téměř nedostali. Poté hosté hru vyrovnali a bylo k vidění mnoho soubojů ve středu hřiště. Ve 31. minutě vyslal do vápna dlouhý centr střídající Aubrecht a Adam Vrba  poslal hlavou domácí do vedení 1:0. Jelikož i po brance pokračovala hra v zaběhnutých kolejích, nebylo divu, že to byl jediný gól v první půli.

Tvrdoň zachránil domácím výhru

Hned ve 46. minutě mohli domácí své vedení navýšit, střelu Aubrechta však Vašák v hostující brance chytil. Poté opět pokračoval boj s minimem šancí. Až v 71. minutě zahrával střídající Volešák přímý kop, centr do vápna si našel O. Pek, ale svým zakončením trefil pouze domácího beka. V závěru si hosté vypracovali tlak a nebylo daleko k vyrovnání. V 85. minutě hlavičkoval Bicenc z malého vápna a Tvrdoň reflexivně míč vyrazil. O minutu později zůstal ve vápně volný Kučera, ale nemířil přesně. V 90. minutě se Volešákovi nepovedla rozehrávka přímého kopu a domácí šli do rychlého protiútoku, Aubrecht střílel, ale branku netrefil. Domácí tak udrželi těsné vedení až do závěrečného hvizdu.

 

Zdroj: Web FC Viktoria Plzeň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - trenér: Jsme strašně rádi za vítězství. Myslím si, že jsme odehráli velmi dobrý první poločas, kdy jsme byli častěji na míči a šli zaslouženě do vedení. Škoda několika situací, které ve finále nevyřešíme, že dáme špatný centr, nebo se nezklidníme při střele. Nicméně si myslím, že první poločas byl velmi dobrý. Druhý už tak dobrý nebyl, zase se tam v naší hře objevily zbytečné ztráty a nedobré řešení situací, což mladí hráči pod tlakem dělají. Na konci jsme ustáli velký tlak soupeře. Vynikajícím zákrokem nám pomohl Marián Tvrdoň, který chytil jasný gól. Ještě je škoda, že jsme na konci měli dva tři brejky, které jsme nedokázali vyřešit. Každopádně hráči se vydali, drtivá většina z nich šla na krev, tak by to mělo být.




Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
M. Tvrdoň [-] - D. Fišer [-] , A. Vrba [-] (75. T. Vach [-] ) , T. Jedlička [-] , A. Sojka [-] (24. R. Aubrecht [-] ) , K. Krátký [-] (87. F. Prokop [-] ) , K. Žilák [-] , J. Kolerus [-] (75. P. Gaszczyk [-] ) , M. Šimek [-] , A. Pešek [-] , P. Vacek [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - L. Puchmertl [-] , O. Hodosi [-] (58. L. Volešák [-] ) , O. Pek [-] (73. A. Lanc [-] ) , L. Jakobovský [-] , P. Nehoda [-] (83. P. Janota [-] ) , J. Michalec [-] (83. O. Bicenc [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , J. Košata [-] , J. Pek [-] (73. Š. Těžký [-] )

ŽK: 70. A. Vrba - 54. L. Novák .
Hráči zápasu: M. Tvrdoň , D. Fišer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - JATI David, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích