2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:15

8.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek vytěžil z vyrovnaného utkání výhru 2:0 nad Motorletem


Branky


9

Kvalitnější koncovka a možná i trocha štěstí rozhodla o výhře Písku nad Motorletem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své možnosti neproměnili

Motorlet měl v úvodu několik rohových kopů, ale vše zvládl pohlídat brankář Satrapa se svou obranou. Domácí reagovali střelou Hrachovce z trestného kopu ve 22, ale rána z dálky šla nad branku. O dvě minuty později se na Satrapu řítil osamocený útočník Akosah, ale s brankářem obstřelil i branku Písku. V závěru se ještě ke dvěma střelám dostali domácí, ale Hrachovec ani Schramhauser branku netrefili.

Písek se zvedl a dvakrát skóroval

O poločase nahradil zraněného Schramhausera devatenáctiletý Pineau. Ve 47. minutě to byl právě střídající Štěpán Pineau, který se snažil odcentrovat, ale míč mu sjel po kopačce a obloukem k překvapení všech zapadl za brankáře Mihálka, 1:0. Aktivní Pineau měl i další dvě šance. Nejprve byl zablokován obranou, poté jeho hlavičku vychytal Mihálek. Poté měl Motorlet obrouskou šanci na vyrovnání, ale Rayan v samostatném úniku nedokázal trefit branku. V další šanci se objevil opět hlavičkující Pineau, ale Mihálek byl pozorný. V 75. minutě zahrával domácí Hrachovec přímý kop, na který se naskočil František Belej a hlavou zvýšil na 2:0. Hosté začali do domácího vápna nakopávat míče, ale domácí se dokázali ubránit i díky Satrapovi, který znovu vychytal Rayana. Domácí se tak díky výhře posunuli na třetí příčku tabulky.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - O. Sajtl [-] , A. Kotrba [-] , V. Hrachovec [-] (90. T. Bílý [-] ) , O. Běloušek [-] (74. M. Mařík [-] ) , F. Belej [-] (83. A. Petr [-] ) , M. Kalousek [-] (83. J. Stejskal [-] ) , D. Pravda [-] , P. Schramhauser [-] (46. Š. Pineau [-] ) , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

FK Motorlet Praha, s.r.o.
M. Mihálek [-] - J. Hauer [-] (80. D. Krajinský [-] ) , J. Walter [-] (80. T. Rossmann [-] ) , P. Gilian [-] , J. Dolejš [-] (69. D. Nátr [-] ) , A. Rayan [-] , . Akosah [-] , A. Fotr [-] , D. Scharf [-] , M. Rataj [-] (58. O. Bitto [-] ) , M. Čepelák [-] (80. M. Filip [-] )

ŽK: 34. V. Hrachovec , 53. O. Sajtl , 64. D. Pravda - 18. . Akosah , 53. M. Čepelák , 60. J. Hauer , 81. P. Gilian .
Hráči zápasu: F. Belej .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kolátor Petr - KYNCL Tomáš, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích