2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:30

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeň přes skvělý vstup do utkání pouze remizovala s Královým Dvorem


Branky


8

Již ve čtvrté minutě vedli plzeňští mladíci o dvě branky, hosté však utkání nevzdali a dokázali vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Hráči domácí Plzně měli snový začátek utkání. Ve 2. minutě získali domácí míč ve středu hřiště a vydali se dopředu. Rychlou kombinaci zakončil přesnou střelou na zadní tyč Robert Aubrecht, 1:0. Ve 4. minutě přišla další ztráta hostů, Adam Vrba si poradil s bránícím protihráčem a přesnou střelou pod břevno z hranice velkého vápna upravil na 2:0. Hosté ale nic nezabalili a vyrovnali hru. V 16. minutě vzhazovali Cábelíci aut, míč se dostal až do vápna a kapitán Martin Kraus jej pohotově napálil k zadní tyči, 2:1. Srovnáno mohlo být v 19. minutě, kdy hosté po centru Dvořáka sice dopravili míč do sítě, ale celé akci předcházel ofsajd. Poté se další průběh první půle obešel bez šance, a tak si domácí do kabin odnášeli jednobrankový náskok.

Kraus vyrovnal

V 54. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč se dostal až na zadní tyč, kde byl osamocený Martin Kraus, který střelou z voleje srovnal na 2:2. V 72. minutě se domácí prokombinovali do zajímavého zakončení, to ale nezvládl Šoula, který branku těsně minul. V 74. minutě nejprve hlavní rozhodčí nařídil penaltu pro hosty, ale po konzultaci s asistentem jí odvolal a hrálo se dále. V 77. minutě zahrávali hosté roh, ale domácí se ubránili a vyrazili do rychlého protiútoku, který zakončoval Aubrecht a brankář Toman musel vytáhnout skvělý zákrok. Utkání po zajímavém vývoji skončilo dělbou bodů.

 

Zdroje: Web FC Viktoria PlzeňFacebook FK Králův Dvůr

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Josef Parlásek - trenér: Měli jsme vynikající vstup do utkání. Brzy jsme vstřelili dva góly, nicméně bohužel se nám nedařilo pokračovat v aktivní hře, abychom soupeře dodělali třetím gólem. Místo toho jsme začali vymýšlet věci, které v naší hře nechceme. V průběhu utkání se objevilo strašně individuálních nepřesností z hlediska práce s míčem, bránění, nastavování se do hry a dalších věcí. To pak samozřejmě zkušenější soupeř trestá. Naše mužstvo je mladé a nezkušené. Projeví se to nezdary ve hře, třeba když dostaneme gól ze standardky, kdy máme jasně určené, kdo koho má mít a přesto ji neubráníme. Na hřišti chybí lídr, ať už mluvením, organizací hry či výkonem, který by strhnul mužstvo. Neprohráli jsme, ale chtěli jsme určitě vyhrát.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Bohužel jsme vůbec nezvládli začátek zápasu a nepovedlo se nám poučit z předešlých plzeňských dobrých vstupů do utkání. Ale pak už musíme kluky jenom pochválit. Brzy se dostali zpátky do zápasu a už v první půli jsme mohli vyrovnat. I za stavu 2:2 jsme se tlačili k třetímu gólu a jen škoda šancí, které jsme neproměnili. Nicméně bodu si po takovém začátku vážíme. Čeká nás náročný program a každý získaný bod je důležitý.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
O. Mrózek [-] - D. Fišer [-] , R. Aubrecht [-] (78. T. Jedlička [-] ) , A. Sojka [-] , K. Krátký [-] (78. J. Kule [-] ) , M. Šoul [-] , K. Žilák [-] , A. Vrba [-] (84. M. Šimek [-] ) , M. Kodýdek [-] , J. Kolerus [-] , A. Pešek [-]

FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - J. Novák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , Š. Holý [-] (46. L. Václavík [-] ) - T. Osvald [-] (70. D. Krejdl [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Beňo [-] , D. Kilián [-] , M. Kraus [-] - J. Mach [-] (85. O. Osypenko [-] )

ŽK: 44. J. Kolerus , 46. D. Fišer - 62. L. Václavík , 81. D. Beňo .
Hráči zápasu: M. Kraus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nedvěd Vít - KOLÁTOR Petr, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích