P. Pejša 71.
P. Pejša 82. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Vltavín doma remizoval s favorizovanými Domažlicemi, Limberský nedohrál


Branky


71. P. Pejša , 82. P. Pejša (p.) - 8. D. Brabec , 75. P. Mužík
8

Fotbalisté Domažlic, jeden z aspirantů na postup, remizovali na hřišti Vltavínu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec poslal hosty krásnou střelou do vedení

Po úvodních nepřesnostech na obou stranách se v 8. minutě dostal k míči David Brabec a krásnou ranou z dálky otevřel skóre utkání, 0:1. 

Domácí byli po inkasované brance opaření, ale Domažlice toho nedokázaly využít, postupem času se hra vyrovnala. Hrál se zajímavý fotbal, ale šancí k vidění mnoho nebylo. Ve 26. minutě měli domácí velkou šanci na vyrovnání, ale brankář Brych vytáhl výborný zákrok. Před koncem poločasu se ještě do šance dostal hostující Došlý, ale jeden z bránících hráčů jeho střelu dokázal zblokovat. 

Domácí dokázali dvakrát srovnat

Ve druhé půli se dlouho čakalo na větší příležitost. V 58. minutě se domácí mohli dočkat vyrovnání, ale v oborovské šanci neuspěli. Vltavín si postupem času vypracoval převahu. V 67. minutě domácí neproměnili další velkou šanci. V 70. minutě neuspěl ani kanonýr Vltavínu Pejša, když jeho dorážka mířila vedle branky. V 71. minutě se Petr Pejša protlačil do vápna a střelou k tyči srovnal na 1:1. Chvíli po vyrovnávací brance musel kvůli zranění ze hry odstoupit hostující David Limberský. V 75. minutě se ke střele dostal hostující kapitán Petr Mužík a trefil se nádherně, 1:2. V 82. minutě upadl po souboji s brankářem Brychem ve vápně Pejša a sudí Kovářová nařídila pokutový kop. Ten s přehledem proměnil sám faulovaný Petr Pejša, 2:2. Domácí byli v posledních minutách lepším týmem, ale žádná jejich akce už nebyla nebezpečná a utkání tak skončilo dělbou bodů.

Komentář trenéra TJ Jiskra Domažlice Pavla Vaigla:

 

Zdroj: Facebook TJ Jiskra Domažlice



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , T. Freisler [-] (61. C. Maione [-] ) , L. Trávníček [-] (61. D. Matějka [-] ) , P. Pejša [-] , O. Šípek [-] (61. D. Jaroš [-] ) , T. Kuchař [-] , L. Veselý [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-] (87. D. Klimenda [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - P. Mužík [-] , F. Dvořák [-] , M. Bauer [-] , M. Mlynařík [-] (89. T. Holík [-] ) , P. Došlý [-] (63. D. Pinc [-] ) , D. Brabec [-] (63. D. Černý [-] ) , M. Rychnovský [-] , V. Uzlík [-] , D. Limberský [-] (73. J. Teršl [-] ) , K. Pavlík [-] (73. T. Kuhajda [-] )

ŽK: 85. L. Kühnel - 33. D. Brabec , 78. P. Mužík , 81. L. Brych .
Hráči zápasu: P. Pejša .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kovářová Veronika - MRKÁČEK Michal, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích