1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:15

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník a Benešov se rozešli smírně


Branky


8

V utkání dvou celků se spodní části tabulky se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez šancí

V prvním poločase se hrál opatrný fotbal a příležitostí k vidění mnoho nebylo. Ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat první branku. Benešov měl sice větší držení míče, ale k nějaké zajímavější příležitosti se nepropracoval. Obě mužstva se také potýkala s nepřesnostmi, což v celkovém důsledku znamenalo, že poločas skončil bez branek.

Hosté v závěru neproměnili tutovku

Stejně jako v celém prvním poločase se ani jedno mužstvo dlouho nedostalo do žádné výraznější šance. Opatrný fotbal pokračoval až do 67. minuty, kdy dostali hosté výhodu přímého kopu. Míč si postavil Kamil Kulhavý a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení, 0:1. Radost benešovských ale netrvala příliš dlouho. V 72. minutě vybojovali domácí míč ve středu hřiště a šli do přečíslení tři na dva, kterou úspěšně zakončil střídající Srinwlé Ange Patrick Gbegbe a srovnal na 1:1. V závěru zápasu mohli hosté překlopit výsledek na svou stranu, ale samostatný únik na brankáře Jandu proměnit nedokázali a body se na konci utkání dělily.



Sestavy


SK Rakovník
P. Janda [-] - M. Rendla [-] , . Na [-] , I. Ahmin [-] , P. Duchoň [-] , I. Doucoure [-] , J. Červený [-] , J. Šindler [-] (27. B. Traore [-] ) , M. Hejda [-] (61. S. Gbegbe [-] ) , D. Hradecký [-] , R. Hamouz [-] (46. . Ainca [-] )

SK Benešov
J. Schummer [-] - D. Filip [-] , M. Krunert [-] (26. M. Sládek [-] ) , P. Srb [-] (75. T. Meszáros [-] ) , O. Brokeš [-] , Z. Vrňák [-] , P. Roháč [-] , M. Tomek [-] (75. O. Vosáhlo [-] ) , M. Lička [-] (84. D. Dušek [-] ) , D. Pedro [-] , K. Kulhavý [-]

ŽK: 80. M. Rendla - 85. K. Kulhavý .
Hráči zápasu: K. Kulhavý .
Počet diváků: 382. Rozhodčí: Ardeleanu Petr - MUDRA Zdeněk, KOŽÁR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích