1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2021 19:00

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek si pod umělým osvětlením poradil s Karlovými Vary


Branky


7

Fotbalisté Písku nastoupili v pátek v podvečer k utkání se Slavií Karlovy Vary. Utkání rozhodl jedinou brankou mladík Kotrba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná šance se neujala

Do první vážnější příležitosti se dostali v 5. minutě hosté, střelu Dubničky zablokoval obětavě domácí kapitán Běloušek. Hrál se vyrovnaný fotbal a šancí k vidění mnoho nebylo. Po dvaceti minutách hry zahrozil opět hostující Dubnička, ale z přímého kopu branku těsně minul. O chvíli později se ke střele dostal písecký Schramhauser, ale přestřelil. Před poločasem si domácí vypracovali mírnou převahu, branku ale nedali. Nejprve chytil brankář Chára hlavičku Beleje a poté Kulík nedokázal využít centru Koreše a branku přestřelil.

Kotrba rozhodl

V 51. minutě pronikli domácí po pravé straně do vápna, první zakončení bylo zblokované, ale k odraženému míči se dostal Adam Kotrba a prostřelil brankáře Cháru, 1:0. V 55. minutě se domácí Schramhauser řítil sám na Cháru, ale nedokázal trefit branku. V 70 minutě střílel opět aktivní Schramhauser, ale Chára míč dokázal chytit. V závěru se hosté snažili o vyrovnání, ale písecká obrana byla bezchybná, stejně jako brankář Satrapa. Domácí si tak připsali tři body.

 

Zdroj: Web FC Slavia Karlovy Vary

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: V Písku se asi nikomu nehraje dobře. Domácí tým patří k nejlepším v lize. Proto jsme nechtěli otevřít hru. Bohužel, před inkasovaným gólem nám uklouzl stoper, což se stalo také při další tutovce domácích, naštěstí pro nás už se nezměnilo skóre. V posledních zápasech se trápíme s koncovkou, dneska nás uskákal zkušený stoper Ondřej Běloušek prakticky sám.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] (46. D. Pravda [-] ) , O. Sajtl [-] , A. Kotrba [-] , V. Hrachovec [-] (78. A. Petr [-] ) , O. Běloušek [-] , F. Belej [-] (70. J. Stejskal [-] ) , M. Kalousek [-] (78. Š. Pineau [-] ) , P. Schramhauser [-] (85. M. Mařík [-] ) , M. Volf [-] , K. Kulík [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - L. Tůma [-] , M. Debellis [-] , R. Vokáč [-] , J. Prágr [-] , Z. Skala [-] , J. Červený [-] , Š. Dubnička [-] , J. Hudec [-] , O. Shorný [-] (68. S. Farid [-] ) , B. Knop [-]

ŽK: 35. O. Běloušek , 87. A. Petr , 90. O. Sajtl - 21. B. Knop , 27. M. Debellis , 33. J. Hudec .
Hráči zápasu: A. Kotrba .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Krejsa Josef - BLAŽEJ Petr, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích