4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Vyšehrad musel otáčet duel se Sokolovem


Branky


36. P. Vandas , 46. P. Vandas , 52. J. Suchan , 89. M. Vojta - 5. J. Mlika , 62. J. Mlika
12

Domácí Vyšehrad vstupoval do souboje se Sokolovem v roli favorita. Šemíci dokázali vyhrát, ale výhra se lehce nerodila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili skóre

Již v paté minutě se dostali do překvapivého vedení hosté. Baníkovci rozehráli nakrátko rohový kop, po centru následovala zpětná přihrávka a Jiří Mlika poslal míč do sítě, 0:1. Domácí se z úvodního šoku oklepali až po čtvrthodině hry. Vojta však hlavičkoval nad branku a Drobílkova střela byla zblokována. Ve 27. minutě měli hosté obrovskou příležitost z brejku po domácí chybě v obraně. Kovář však ve vyložené pozici branku netrefil. Ve 36. minutě se Tvarok prohnal okolo bránícího hráče, z brankové čary dal přihrávku pod sebe a Pavel Vandas z malého vápna uklidil míč do sítě, 1:1. Branka domácí povzbudila a ti se vrhli do útoku. Dvě zakončení Šandery zlikvidoval brankář Štrunc. Těsně před koncem první půle odcentroval z brankové čáry Hroník a Pavel Vandas hlavou otočil skóre na 2:1. Tímto gólem určil i poločasové skóre.

Domácí vedení nepustili

Domácí začali druhý poločas lépe. V 52. minutě si Jan Suchan narazil míč s Drobílkem a krásnou střelou do šibenice zvýšil na 3:1. V 62. minutě hosté snížil po autovém vzhazování se míč dostal až na malé vápno a Jiří Mlika upravil stav na 3:2. O deset minut později mohl vyrovnat Čermuš, ale branku přestřelil. Hosté otevřeli hru, ale nebezpeční příliš nebyli. To domácí mohl uklidnit v 86. minutě Topol, ale brankář Štrunc dobře vyběhl a nedovolil domácímu hráči skórovat. V 89. minutě přišel další rychlý útok domácích. Přihrávku od Suchana proměnil v pojišťovací branku střelou po zemi k tyči Matyáš Vojta, 4:2. Domácí si již závěr pohlídali a berou tři body.

 

Zdroje: Web FC Slavoj VyšehradWeb FK Baník Sokolov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Ondřej Švejdík - asistent trenéra: V zápase jsme měli velmi rozdílné úseky, kdy náš herní projev fungoval, a naopak i ty, kdy to bylo šílené, hrozně pasivní. Úvodních dvacet až pětadvacet minut bylo z naší strany hodně špatných: pohybově, reakčně i kvalitou práce s míčem. Na to se zkrátka nedalo koukat, na takový přístup k utkání. Sokolov byl živější, pohyblivější, odvážnější a zaslouženě šel do vedení, navíc mohl vzápětí přidat druhý gól, a to bychom se pak asi už divili. Pak jsme ale přeskupili naše rozestavení, a to nám pomohlo, abychom byli víc na míči. Donutili jsme tak soupeře víc běhat bez míče a ještě do poločasu díky dvěma gólům Vandase otočili skóre na 2:1. Druhou půli jsme už chtěli odehrát s větší koncentrací a pohybem, stále to však bylo poněkud bázlivé. Přesto jsme dali třetí gól a mohli vystřídat několik hráčů, kteří hrají i přes bolest, protože nás čeká úterní pohárový zápas v Mladé Boleslavi. Vedení 3:1 nás však ukolébalo, znovu jsme upadli do herní letargie a dostali kontaktní gól na 3:2. Asi potřebujeme stále dostávat facky, abychom začali trochu hrát. Z trenérského pohledu mě mrzí, že tohle potřebují hráči jako stimul, aby se rozhýbali. Je vidět, že máme stále hodně na čem pracovat. Každý z nás. Rád bych vyzdvihl výkon střídajícího Denyse Tokara, který nastoupil až na poslední čtvrtinu utkání. Odvedl přesně to, co jsme od něj chtěli, a to je pro nás dobré zjištění.

FK Baník Sokolov
Jiří Štěpán - trenér: Vstoupili jsme do utkání tak, jak jsme chtěli: aktivně: dařilo se nám presovat, byli jsme blízko u protihráčů a dostávsli se i do šancí. Z první vážnější situace jsme šli do vedení, pak jsme měli ještě nějaké šance, pak jsme ale vypadli ze hry, najednou jsme byli pozdě u balonu a ještě do poločasu inkasovali dva góly. Ve druhé půli přišel třetí a i když jsme zápas zdramatizovali gólem na 3:2, navzdory naší snaze, kdy jsme spoléhali hlavně na standardky a dlouhé auty. domácí zápas ubránili. Nakonec jsme hru otevřeli a inkasovali ještě počtvrté. Nebýt těch herních výpadků s hluchými pasážemi, mohlo to být pro nás příznivější, nicméně prohráli jsme s kvalitním soupeřem. My se umíme dostat často do šancí, máme ale problém efektivně zakončit. A tady nás tlačí bota: bylo tomu tak už v našich předchozích dvou zápasech doma s Motorletem a Štěchovicemi. Naším cílem je záchrana v ČFL, čeká nás ale ještě spousta práce. Herně zatím zápasy, až na ta hluchá místa, vcelku zvládáme, výsledkově ale ne.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
M. Kouba [-] - H. Gerža [-] (58. M. Mlejnek [-] ) , P. Tvaroh [-] , V. Šandera [-] (58. T. Topol [-] ) , L. Hroník [-] , M. Vojta [-] (90. M. Markovych [-] ) , P. Vandas [-] (68. D. Tokar [-] ) , F. Drobílek [-] , J. Suchan [-] (90. B. Sejdia [-] ) , M. Opluštil [-] , T. Matějíček [-]

FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - M. Olah [-] (46. V. Čermuš [-] ) , D. Kolář [-] , J. Mlika [-] , P. Fišer [-] (66. L. Šulc [-] ) , J. Blažek [-] , D. Kovář [-] (66. M. Stockner [-] ) , P. Řezáč [-] (82. S. Strmiska [-] ) , V. Neudert [-] , D. Krlička [-] , D. Hajdo [-] (87. P. Bílek [-] )

ŽK: 34. J. Suchan , 64. M. Opluštil - 32. D. Krlička , 51. D. Kovář .
Hráči zápasu: P. Vandas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ježek Václav - VOJTĚCH Lukáš, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

2-2

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích