0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:15

4.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice vyhrály i na hřišti Rakovníku a jsou nadále stoprocentní


Branky


5. P. Mužík , 82. V. Uzlík , 88. P. Mužík (p.)
12

Jiskra Domažlice se jistě dostává do role největšího favorita soutěže. Tentokrát vyhrála v Rakovníku 3:0. Dvěma góly se na výhře podílel kapitán Mužík, který v dosavadních čtyřech zápasech vstřelil hned sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů díky Mužíkovi

Za domácí nastoupil opět v základní sestavě nestárnoucí Jiří Novotný, legenda Sparty i v jedenapadesáti letech dokazuje neskutečnou fyzickou připravenost, ale také lásku k fotbalu. Proti němu se v dresu Jiskry představila i nějvětší hvězda soutěže, David Limberský Právě explzeňský bek se se svými spoluhráči mohl radovat již v 5. minutě z vedoucí branky. Hosté zahrávali rohový kop, sklepli míč na přední tyči a kapitán Petr Mužík střelou z voleje nedal domácímu gólmanovi šanci, 0:1. Po čtvrthodině hry pálil znovu Mužík, ale branku tentokrát ze zajímavé pozice přestřelil. Hosté měli jasně více ze hry a Rakovník moc nehrozil. Ve 36. minutě pálil Mlynařík kousek vedle rakovnické branky. Více šancí již první půle nenabídla a hosté tak šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Jiskra v závěru potvrdila vítězství

Na začátku druhé půle se hrál dlouho opatrný fotbal bez větších šancí, až po hodině hry se po pěkné kombinaci ocitl sám před brankářem Brychem domácí Ainca, ale nedokázal domácího gólmana přehodit. V 82. minutě trknul hlavou do míče po zmatcích v rakovnickém vápně Václav Uzlík a poslal hosty do dvoubrankového vedení. V 88. minutě fauloval gólman Zach ve vápně Mužíka a byl nařízen pokutový kop. Exekuce se ujmul sám faulovaný Petr Mužík a nezaváhal, 0:3. Utkání se poté pouze dohrálo do závěrečného hvizdu a Jiskra Domažlice je tak nadále stoprocentní.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - . Na [-] , R. Hamouz [-] , P. Duchoň [-] , M. Rendla [-] , J. Červený [-] (46. S. Gbegbe [-] ) , J. Šindler [-] , . Ainca [-] , J. Novotný [-] (83. M. Lachheb [-] ) , D. Hradecký [-] , I. Doucoure [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - P. Mužík [-] , D. Černý [-] (52. D. Pinc [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Bauer [-] , M. Mlynařík [-] , D. Brabec [-] (52. M. Hrubý [-] ) , M. Rychnovský [-] , T. Kuhajda [-] (68. V. Uzlík [-] ) , D. Limberský [-] , K. Pavlík [-] (77. J. Teršl [-] )

ŽK: 88. P. Duchoň - 31. D. Černý , 47. D. Brabec , 78. D. Limberský .
Hráči zápasu: P. Mužík .
Počet diváků: 502. Rozhodčí: POLENA Jiří - ŠVORC Jan, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

0-3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů