1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Motorlet díky gólu z nastavení veze tři body z Hostouně


Branky


18. A. Vlasák - 38. M. Rataj , 90. A. Fotr
10

Gól ze čtvrté minuty nastavení rozhodl o výhře Motorletu ve vyrovnaném utkání na hřišti Hostouně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, hosté vyrovnali

Domácí začali utkání aktivněji a po stranách trápili obranu Motorletu. Odměna přišla v 18. minutě, kdyse míč po kombinaci několika hráčů dostal do vápna, tam Adam Vlasák přešel přes dva hráče a zamířil přesně k tyči, 1:0. Inkasovaná branka probrala i Motorlet. Domácí ale opět zahrozili. Pavlíkovo zakončení po centru ale postrádalo přesnost. Ve 38. minutě přilétl centr do domácího vápna, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Michal Rataj a ránou pod břevno srovnal na poločasových 1:1.

Branka z poslední akce rozhodla

Obě mužstva začala druhý poločas opatrně, nikdo nechtěl inkasovat jako první. V závěrečné fázi utkání se domácí dostali do tlaku a chtěli vstřelit vítěznou branku. Obrana Motorletu ale byla bezchybná, naopak Hostouň při snaze o vstřelení branky zapomněla na zadní vrátka, ve čtvrté minutě nastavení prchnul do protiútoku Adam Fotr a v posledních vteřinách utkání vstřelil rozhodující branku, 1:2.

 

Zdroje: Web Sokol HostouňWeb FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Dominik Rodinger - trenér: Mám v sobě emoce, které samozřejmě můžou pohled na utkání zkreslovat, takže se budu snažit být stručný a výstižný. Prvních třicet minut hry jsem hráli nejlepší utkání letošní sezóny. Byli jsme jasně lepší, měli velké příležitosti ke skórování. I po naší vstřelené brance, kterou dal Vlasy. Ale od 30. minuty jsme se začali bát, hráli ustrašeně a přizpůsobili se soupeři, který hrál jednoduchý, silový a účelný fotbal, kterým nám zatápěl pod kotlem. Poločas skončil tedy 1:1 a my si potřebovali říct, jak některé věci změnit či upravit. Bohužel se nám nepodařilo tyto věci do hry dostat a stále jsme spíše bojovali, hráli dle not soupeře, a to byla voda na jejich mlýn. Přežili jsme několik slibných příležitostí a sami si vytvořili deset minut před koncem stoprocentní šanci, kdy jsme opět nedokázali ze sólového nájezdu skórovat. To nám vlilo krev do žil, soupeř odpadl fyzicky a my opět začali hrát naši hru. Bohužel z šancí či akcí jsme nedokázali udeřit. A pak přišla pohroma v podobě nastaveného času. Začali jsme na hřiš,ti dělat věci, které nás potrestali. Naše obrovská naivita a nedisciplinovanost nás stála bod, možná další dva navíc. Někteří hráči si budou muset sáhnout do svědomí a začít přemýšlet nad tím, že pokud chceme začít vyhrávat, tak je potřeba hrábnout na dno sil a nechat na hřišti srdce. Plus naši mlaďoši, zda chtějí hrát vyšší soutěž v budoucnu, tak je potřeba si uvědomit, že ČFL je o tom, co ukážete, a ne o čem vyprávíte. Nakonec bych chtěl říct, že si vážím všech, kteří na zápas přišli, protože věnují svůj volný čas právě nám a my jim dneska neudělali radost výsledkem, ale ani 50 minut výkonem. Budeme se snažit vše odčinit hned další týden a pak za 14 dní doma. Budu doufat, že budou fanoušci trpěliví a přijdou podpořit naše mladé mužstvo znovu. Motorletu blahopřeji a přeji jim hodně zdaru do dalšího průběhu sezóny.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Určitě jsme spokojení. Obzvláště, když to bylo takhle takhle v závěru. Nicméně k tomu vedla těžká a náročná cesta, protože se drželi taktického plánu. S dobrým přístupem k tomu utkání mohli slavit takovéto vítězství. Věděli jsme, že soupeř hraje první utkání doba, které určitě bude chtít zvládnout. Do poslední chtěl utkání strhnout na svou stranu a tak nám umožnil strhnout utkání na naší stranu. Tomu utkání by asi víc slušela remíza, nicméně víc gólových příležitostí jsme si připravili my a proto jsme se nakonec mohli radovat. Určitě bych chtěl vyzdvihnout výkon všech hráčů, výborně nás podržel brankář Matěj Mihálek a výborný zápas odehrál a nejlepším hráčem celého zápasu byl podle mně Michal Rataj.



Sestavy


Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - J. Kabele [-] , Š. Hájek [-] (70. J. Neruda [-] ) , K. Shkyria [-] (58. P. Hovorka [-] ) , A. Vlasák [-] (88. T. Mejdr [-] ) , V. Mentberger [-] (58. M. Kubáň [-] ) , K. Charvát [-] , Z. Hucek [-] , L. Kosík [-] , A. Zahranychnyy [-] (70. L. Gajdošík [-] ) , J. Pavlík [-]

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - P. Gilian [-] , J. Hauer [-] , J. Walter [-] , J. Dolejš [-] , A. Fotr [-] , O. Bitto [-] (81. D. Žížala [-] ) , D. Scharf [-] (68. D. Dvorský [-] ) , M. Rataj [-] , D. Nátr [-] (87. D. Hrabina [-] ) , M. Čepelák [-]

ŽK: 74. L. Kosík - 83. J. Dolejš , 90. M. Čepelák .
Hráči zápasu: A. Fotr .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - JATI David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Pavel Paluska
Tip experta: výhra hostů

Hostouň se krčí na konci tabulky a Motorlet má kvalitnější kádr.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích