1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:15

2.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín doma remizoval s béčkem Slavie


Branky


6

Slávističtí mladíci i ve druhém utkání soutěže remizovali 1:1. Oproti utkání s Admirou měli pouze jednu posilu z áčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horský poslal Slavii do vedení

Pouze jednoho áčkaře představili hosté. Byl jím dánský mladík Mads Emil Madsen. Hosté začali utkání aktivnějí a jejich vysoký presink dělal Vltavínu velké problémy. Ve 14. minutě vybojoval právě Madsen na útočné polovině míč, přihrál Horskému, který mu míč vrátil. To samé provedl Madsen a Filip Horský poslal hosty po pěkném ťukesu do vedení. Slávisté nadále pokračovali v aktivní hře, ale úspěšný presink poté následovaly nepřesnosti ve finální fázi. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:1.

Kanonýr Maione vyrovnal

Ve druhém poločase zahrozili i domácí. V 51. minutě měli k dispozici standardní situaci, odražený míč se vrátil do vápna, kde číhal Carlo Maria Maione a z centru dokázal vytěžit vyrovnávací branku, 1:1. Slavii mohl vrátit vedení střídající Brazilec Joao Felipe. Ve své první šanci ale branku netrefil a ve druhé míč směřoval pouze do náruče připraveného brankáře Štorce. Více šancí už se diváci nedočkali. Hru brzdili nepřesnosti a ani jeden tým nechtěl inkasovat branku, která by mohla být rozhodující. Vltavín se tak s béčkem Slavie rozešel smírně 1:1.

 

Zdroj: Web SK Slavia Praha

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , A. Kokeš [-] (64. L. Kühnel [-] ) , C. Maione [-] , P. Pejša [-] (85. D. Jaroš [-] ) , D. Matějka [-] , D. Šnajdr [-] , L. Trávníček [-] , T. Kuchař [-] (81. O. Šípek [-] ) , L. Veselý [-] , D. Podzimek [-]

SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - Š. Beran [-] (57. M. Nikl [-] ) , M. Madsen [-] , M. Švec [-] , A. Labík [-] (46. A. Toula [-] ) , J. Kopáček [-] , F. Matys [-] , M. Douděra [-] (87. D. Štětka [-] ) , F. Horský [-] (46. K. Obadal [-] ) , J. Zeronik [-] (74. J. Felipe [-] ) , K. Hrubeš [-]

ŽK: 30. L. Trávníček , 47. D. Šnajdr - 90. M. Nikl .
Hráči zápasu: C. Maione - F. Horský .
Počet diváků: 348. Rozhodčí: Šulcová Lucie - KVÍTEK Michael, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů