2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy vyhrály na Sedlčany, které stále nemají ani bod


Branky


21. A. Presl , 29. J. Brabec
14

Klatovy potvrdily doma roli jasného favorita a vyhrály na trápícími se Sedlčany 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dvakrát prosadili

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a připsali si několik rohových kopů, které ale hosté dokázali ubránit. Po čtvrthodině hry zahrozil hostující David Krůta a domácí brankář jeho křižnou ránu musel vyrazit na roh. Ve 21. minutě špatně rozehrál hostující stoper Lípa, domácí se dostali do brejku, následoval centr ze strany, který uklidil do sítě nabíhající Antonín Presl, 1:0. Ve 29. minutě přišla další chyba hostů. teprve devatenáctiletý stoper Krotil před vlastní šestnáctkou špatně rozehrál, přišla rychlá nahrávka do vápna a Jakub Brabec zvýšil na 2:0. 

Hosté nedokázali ani zkorigovat

Hosté se ve druhé půli zlepšili a svého soupeře zatlačili na jeho polovinu. Z několika rohů se urodila střela Davida Krůty, kterou brankář vyrazil na roh v 52. minutě. V 55. minutě se míč po závaru v domácím vápně odrazil od Davida Krůty, ale kutálel se do branky pomalu a domácí gólman jej dokázal vytěsnit na roh. Poté ještě jednou zahrozili domácí, ale další branku nepřidali. Hostům v závěru už docházely síly a žádnou větší příležitost si nevytvořili.

 

Zdroj: Web TJ Tatran Sedlčany

Redakčně upraveno.



Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - J. Sojka [-] , L. Rajtmajer [-] , A. Vacek [-] - J. Zajíček [-] , Z. Krejčiřík [-] , J. Brabec [-] (70. A. Aizner [-] ) , M. Janda [-] , M. Marek [-] - M. Lukeš [-] , A. Presl [-] (53. J. Sedláček [-] ) -

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - M. Sochůrek [-] (80. D. Čipera [-] ) , M. Habart [-] , M. Krůta [-] (68. M. Sirotek [-] ) , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] , D. Krůta [-] (64. L. Soldát [-] ) , O. Novotný [-] , Š. Sosnovec [-] , M. Hašek [-] (64. J. Kouklík [-] ) , P. Krotil [-]

ŽK: 41. J. Brabec , 90. M. Janda - 39. M. Krůta .
Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: TOMAN Martin - POLENA Jiří, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích