6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice nasázely Hořovicím šest gólů


Branky


35. M. Požárek , 48. M. Požárek , 57. L. Bálek , 63. J. Kadula , 83. J. Kadula (p.) , 90. J. Kadula
14

Katovice potvrdily doma roly favorita a rozdrtily Hořovice vysoko 6:0. Střídající Kadula vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Požárek zajistil domácím vedení

Domácí vstupovali do utkání v roli favorita, ale úvod utkání tomu nenasvědčoval. Hosté měli k dispozici několik rohových kopů a hrál se vyrovnaný fotbal. Zlom přišel až 35. minutě, kdy míč po centru z levé strany uklidil do sítě na zadní tyči dobíhající Michal Požárek, 1:0. Před přestávkou mohl navýšit domácí vedení Cibulka, ale jeho ránu z bezprostřední blízkosti gólman hostů vyrazil.

červená pro hostujícího brankáře a gólová smršť domácích

Zlomový moment utkání přišel na začátku druhého poločasu hned ve 48. minutě. To zaznamenal Michal Požárek svůj druhý gól v utkání, když se prosadil hlavou a gólman míč zachytil těsně za brankovou čarou, alespoň dle sudích tak gól platil. Vzápětí situaci neunesl hostující gólman Novák, který zcela nepochopitelně strčil do hlavního rozhodčího a po právu uviděl červenou kartu. Jeho náhradník Janča svými fyzickými proporcemi připomínal spíše gólmana v okresním přeboru a domácí toho náležitě využili. V 57. minutě zvýšil na 3:0 po dorážce z rychlého brejku Lukáš Bálek. Po hodině hry nastoupil na hřiště útočník domácích Kadula a zbytek utkání si podmanil on sám. Jindřich Kadula se poprvé trefil po třech minutách na hřišti v 63. minutě, kdy skvěle napadal, hostující bek jej při pokusu o odkop trefil a míč skončil v síti, 4:0. V 83. minutě zahrávali domácí po faulu ve vápně pokutový kop. Exekuce se ujal Jindřich Kadula a nezaváhal, 5:0. V 90. minutě dokonal po pěkném zpracování ve vápně a střele do protipohybu gólmana Jindřich Kadula hattrick a stanovil konečné skóre 6:0.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Kotrba [-] , T. Janoch [-] , J. Motl [-] (78. P. Rejšek [-] ) , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (71. P. Sládek [-] ) , D. Bálek [-] , M. Repa [-] , T. Hnídek [-] - V. Uher [-] (60. J. Kadula [-] ) , M. Požárek [-] (71. M. Bartůněk [-] )

SK Hořovice
J. Novák [-] - J. Smetana [-] , M. Kuška [-] - J. Mareš [-] (74. R. Vokůrka [-] ) - J. Pyšek [-] , V. Königsmark [-] - Š. Šíma [-] (51. T. Janča [-] ) , M. Záluský [-] (67. T. Hlídek [-] ) , V. Mencl [-] , K. Malý [-] , D. Klimeš [-]

ŽK: 73. J. Motl , 86. T. Janoch - 86. J. Pyšek , 87. V. Königsmark . ČK: 48. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Kadula , M. Požárek .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PASTYŘÍK Vladimír, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích