1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:30

6.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Budějovické béčko porazilo 1:0 Soběslav, hosté nedali penaltu


Branky


14

Béčko Dynama ČB v souboji sousedů v tabulce doma urvalo tři body díky jediné brance. Hostům k vyrovnání nepomohla ani výhoda pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouguetouta poslal domácí do vedení

Jihočeské derby začalo náporem domácích, kteří na svého soupeře vlétli. Ve 13. minutě se Bečvář dostal do vápna a jeho přihrávku zužitkoval ke vstřelení branky Adam Bouguetouta, jenž v klidu trefil odkrytou část branky, 1:0. Domácí hráli běhavý fotbal, s čímž měli hosté problémy. V celém průbehu první půle byli mladíci Dynama aktivnější, ale další šance již gólem neskončily. 

 

Soběslavský Zeman nedal penaltu

Domácí ve druhé půli pokračovali v aktivním běhavém fotbalu, ale hosté se jim dokázali vyrovnat. Černobílý mohli svůj náskok navýšit, ale Bečvář ani Veliký své šance neproměnili. V 70. mnutě byl ve vápně faulován hostující Kutner a Soběslav měla výhodu pokutového kopu. Zeman zamířil k levé tyči, ale brankář Janáček míč vyrazil. V další šanci hostů se ocitl Vaněk, Janáčka sice překonal, ale na brankové čáře dokázal míč vykopnout stoper Dynama Němeček. V závěru utkání viděl ještě hostující Hájek červenou kartu za kritiku asistenta rozhodčího, čímž otupil nápor Soběslavi a Dynamo si již tři body pohlídalo.

 

Sestřih utkání:

 

Zdroje: Web SK Dynamo České BudejoviceFacebook FK Spartak Soběslav

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


SK Dynamo České Budějovice B
Jindřich Tichai - trenér: Zápas byl v závěru zbytečně vyhecovaný a plný emocí. Přitom šedesát minut bylo na hřišti pouze jedno mužstva a to bylo Dynamo. Od 13. minuty jsme vedli 1:0 a zápas jsme měli jasně pod kontrolou. Vedle gólu jsme měli minimálně pět vyložených šancí, avšak bylo to pouze právě 1:0. Pak jsme začali dělat chyby v rozehrávce, soupeř hrozil z brejkových akcí a nakonec z toho byly tři čisté šance Soběslavi, kdy nás dvakrát podržel Janáček a jednou jsme vykopávali balon z brankové čáry. Pak navíc soupeř kopal i penaltu, tu ale naštěstí zneškodnil Janáček. Zápas byl dramatický až do úplného konce a pokud by soupeř proměnil ty své velké šance v závěru, mohli jsme klidně prohrát.




Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
M. Janáček [-] - J. Kladrubský [-] (67. J. Matuška [-] ) , D. Mašek [-] , M. Němeček [-] , R. Polanský [-] , A. Bouguetouta [-] , L. Perina [-] , C. Veliký [-] , M. Valenta [-] , T. Bečvář [-] (81. J. Česák [-] ) , V. Bízek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - P. Bouchal [-] , J. Boháč [-] , J. Pavlík [-] , V. Zeman [-] - M. Hromada [-] (82. D. Maršík [-] ) , T. Mazouch [-] (73. J. Rubick [-] ) , M. Mazouch [-] (78. O. Boucník [-] ) , F. Vaněk [-] - T. Hájek [-] , A. Kutner [-]

ŽK: 30. C. Veliký , 40. V. Bízek - 43. J. Boháč , 68. T. Mazouch , 73. F. Vaněk , 89. J. Pavlík , 90. J. Rubick . ČK: 89. T. Hájek .
Hráči zápasu: M. Janáček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - HAVLÍK Martin, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích