1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Požárek hattrickem zajistil výhru Katovic v Sedlčanech


Branky


8. D. Krůta - 17. V. Uher (p.) , 40. M. Požárek , 76. M. Požárek , 80. M. Požárek
16

Trápící se Sedlčany padly vysoko 1:4 s Katovicemi. Tři branky vstřelil hostující Požárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočily skóre

Domácím vyšel vstup do utkání. Už v 8. minutě se střelou z vápna na vzdálenější tyčku prosadil David Krůta, 1:0. To však byl na dlouhou dobu jediný důvod k radosti na domácí straně. V 17. minutě domácí zahrávali rohový kop, míč ale rychle ztratili a rychlý protiútok Katovic zastavili až faulem ve vápně, po kterém následovala penalta. Tu proměnil Vladimír Uher, 1:1. Ve 40. minutě šli hosté do dalšího brejku, který přetavil v branku Michal Požárek, 1:2.

Požárek dokončil hattrick

Kdo čekal, že se domácí budou hnát ve druhé půli za vyrovnáním, musel být zklamaný. Sedlčany si vytvořily pouze jednu zajímavou střelu, kdy Dvořák pálil těsně vedle. V 76. minutě šli hosté znovu do rychlého protiútoku a Michal Požárek uklidil míč do prázdné branky, 1:3. V 80. minutě se situace opakovala. Rychlý brejk Katovic a Michal Požárek opět zakončuje situaci pohodlně do prázdné branky a kompletuje hattrick, 1:4.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Brotánek [-] , M. Hanuš [-] (85. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Krůta [-] (85. M. Sochůrek [-] ) , O. Novotný [-] (77. M. Krůta [-] ) , J. Repetný [-] , Š. Sosnovec [-] , M. Kdolský [-] (46. P. Lípa [-] ) , M. Hašek [-] (46. M. Habart [-] ) , P. Krotil [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - P. Kotrba [-] , T. Janoch [-] , J. Motl [-] , K. Cibulka [-] - L. Bálek [-] (86. M. Bartůněk [-] ) , D. Bálek [-] (86. M. Mikeš [-] ) , M. Repa [-] , T. Hnídek [-] - V. Uher [-] (64. J. Kadula [-] ) , M. Požárek [-] (80. P. Sládek [-] )

ŽK: 17. T. Glogar .
Hráči zápasu: M. Požárek .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů