0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:00

5.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka Strejčka rozhodla o výhře Jindřichova Hradce v Chebu


Branky


16

Jindřichův Hradec se díky jednobrankové výhře v Chebu posunul na čtvrtou pozici tabulky. Jediný gól vstřelil Kevin Strejček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Utkání se hrálo v Chebu na umělé trávě, což mělo být výhodou pro domácí. V úvodu utkání ale diktovali tempo hry hosté, ale šance si ani přes převahu nevytvořili. Po čtvrthodině hry se role obrátili a domácí začali mít více ze hry. Hradeští ztrácely míče a Cheb hrozil z brejků. žádnou velkou příležitost ale diváci neviděli. Ve 43. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč se dostal k Janákovi, který odcentroval zpět do vápna a Kevin Strejček uklidil míč hlavou do sítě, 0:1.

Domácí svou jedinou šanci neproměnili

Po přestávce nastoupili domácí aktivněji a měli snahu o vyrovnání. Hradec hrál ze zajištěné obrany a soupeře do šancí nepouštěl. Takto probíhal celý druhý poločas, až na jednu vyjímku, kdy Cheb měl šanci vyrovnat, ale to by jeho hráč musel mířit ve velké příležitosti přesněji. Bezchybná hostující obranu již další nebezpečí před svou brankou nepřipustila, a tak si hosté odvezli tři body.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Hrotek [-] (78. L. Kompit [-] ) , J. Anděl [-] , T. Bauer [-] , J. Netrval [-] , V. Janda [-] (83. M. Pilař [-] ) , R. Iterský [-] , Z. Sláma [-] , M. Beneš [-] , P. Znak [-] , F. Kompit [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - K. Strejček [-] , M. Toman [-] (83. L. Králíček [-] ) , M. Janák [-] (90. O. Blažek [-] ) , F. Votava [-] (83. D. Cettl [-] ) , R. Mischnik [-] , M. Distel [-] , A. Vaš [-] , O. Nováček [-] (78. F. Waník [-] ) , P. Koktavý [-] , M. Völfel [-]

ŽK: 45. V. Janda , 61. P. Znak , 79. D. Wagneter , 90. M. Beneš - 62. K. Strejček .
Hráči zápasu: K. Strejček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MIČAN Jan - DUDA Miroslav, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů