Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2021 18:00

3.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín porazil Soběslav 4:2


Branky


15

Petřín vedl doma nad Soběslaví po půlhodině už 3:0, ale hosté utkání zdramatizovali. Domácí však tři body udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka - trenér: Začali jsme skvěle a v úmorném vedru jsme soupeře v první půlhodině zápasu jednoznačně přehrávali a dostali se do tříbrankového vedení . V tu chvíli bylo více méně jasné , že když vydržíme do půle , bude to skvělé a možná i rozhodnuté . Jenže Soběslav ukázala , že je právem na čele tabulky , dvakrát nás potrestala a vypadalo to zle nedobře . Čtvrtá branka a následné naše trojstřídání pak určili směr zápasu . Hosté už neměli moc sil na další zvednutí se a my jsme střídáním posílali další a další čerstvé hráče , kteří už zápas hlavně díky fyzické kondici dotáhli do bezproblémového konce .




Sestavy


SK Petřín Plzeň
P. Hrabačka [-] - V. Lisý [-] , A. Demeter [-] (85. J. Tětek [-] ) , M. Provod [-] (58. K. Bílik [-] ) , P. Zajíček [-] (77. P. Jílek [-] ) , J. Vodrážka [-] (58. L. Zoubek [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , O. Vinkler [-] , D. Heller [-] (58. D. Voves [-] ) , Z. Šimáně [-]

FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] , O. Boucník [-] , J. Pavlík [-] , J. Boháč [-] (46. D. Maršík [-] ) - T. Mazouch [-] , P. Bouchal [-] , M. Hromada [-] , J. Rubick [-] (46. R. Podhradský [-] ) - T. Hájek [-] , A. Kutner [-] (77. R. Pokorný [-] )

Hráči zápasu: J. Vodrážka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vnuk Josef - VOKOUN Daniel, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas pro oba týmy, nicméně si myslím, že Soběslav naváže na předešlé dva zápasy a z Plzně si odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích