Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Stříbro si poradil také s Planou a vydrápal se tak na průběžný hrot tabulky


Branky


0

Oba celky své první utkání zvládly. Baník Stříbro si hladce poradil s Lesnou, které na její půdě nadělil kanára. Planá zase ve stejném poměru zesměšnila Baník Zadní Chodov a bylo jen otázkou, který tým dokáže v tomto utkání na dobrý vstup do sezóny další, ale o dost těžší, výhrou. Planá však už od začátku nebyla Stříbru velkým souepřem. Utkání ji zkrátka vůbec nevyšlo, ve všech směrech byla horší a nedokázala se opět prosazovat jako tým, což kritizoval Zdeněk Häusler už v minulém kole. Stříbro si tak poměrně pohodlně dokráčelo pro zasloužené tři body a nebylo, co řešit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro začalo dobře, ale Planá se držela

Baník začal rozhodně lépe a dokázal si vytvářet i nějaké šance. Planá byla úplně beznápadu a kolektivně nebyla schopná si vypracovat akci. Baník z toho dokázal vytěžit celkem dost příležitostí, ale k první brance mu nakonec pomohla až nařízená penalta za faul na Zdeňka Slábu, které využil Martin Charvát. I nadále byli domácí lepší, ale svých šancí nedokázali využít a v tom je začal zlobit mrštný hostujícíc útočník. Ten nejprve prošel přes celé hřiště, když obešel asi pět hráčů, ale ve finální fázi zbytečně přihrával, namísto umístěné střely a hosty to zatím stálo vyrovnání. O chvíli déle se mu ale podařilo něco obdobného a tentorkát se konečně Daniel Kloužek trefil, opět totiž obešel mnoho protihráčů, kteří očekávali spíše přihrávku a bez problému zakončil. Jeho gól do šatny pak vrátil hosty do hry a mohlo to být ještě velmi zajímavé. 

Klíčovým momentem bylo sporné rozhodnutí sudího

Stříbro prostřídalo a Planá začla zostra. Vytvořila si hned několik velmi dobrých příležitostí, ale nevyužila jich. Její převahu pak až v pětašedesáté minutě ukončilo rozhodnutí sudího poslat Petra Hlinčíka předčasně do kabin. Petr u něj totiž reklamoval špatně posouzené autové vhazování, za což ho sudí odměnil druhou žlutou kartou a tím pádem i červenou, ale domácí hráč se později přiznal, že to byl on, kdo míč poslal do zámezí, avšak sudí už jeho fair-play hru neřešil a nechal Planou v oslabení. Tím ovlivnil celé utkání, které mohlo být ještě zajímavé, ale Planá už se poté k ničemu nedostala a v závěru přišla i o naději na bod, když domácí dvěma zásahy stvrdili své vítězství. Nejprve se trefil nádhernou ranou asi z pětadvaceti metrů přímo pod víko Ondřej Pavlas a o pár minut déle definitivně rozhodl Michal Petraška, který zakončoval pohlednou kombinaci svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Měli jsme dobrý nástup a soupeře jsme nepustili na branku. Celkově byl první poločas velmi dobrý, akorát jsme mohli být více produktivní. Ve druhé polovině jsme prostřídali, aby si zahráli všichni a soupeř nás docela zatlačil, ale podržel nás brankář Kostelníček a to bylo důležité. Nějak jsme to přečkali a poté už to byla pohoda. Myslím, že kdybychom vyhráli například 5:1, nikdo by se ale nedivil. Planá byla v závěru už odevzdaná, takže jsme žádné potíže neměli. Takže jsem spokojený.

FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Stříbro bylo lepší než my. Byli takticky připravenější a pohyblivější. My jsme si nedali balón a oni nás tlačili. Navíc nás bylo akorát jedenáct, takže nebylo moc z čeho vybírat, mladí se na nás vykašlali a neobtěžovali se dorazit. Sice jsme měli několik šancí, ale soupeři pak pomohl rozhodčí, který vyloučil našeho hráče, jenž u něj reklamoval špatně odpískané autové vhazování. A ačkoli se soupeřův hráč poté přiznal, že míč do zámezí poslal on, sudí už na to nehodlal brát zřetel a nechal nás v desíti. Ale beztak byl soupeř lepší a tři body si zasloužil, ale musím podotknout, že by se jen těžko prosazoval, kdybychom byli v jedenácti.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Kostelníček [-] - D. Nový [-] (50. O. Pavlas [-] ) , A. Šimek [-] , P. Bareš [-] , K. Šaman [-] , A. Němec [-] - M. Petraška [-] , J. Trnka [-] , M. Charvát [-] - Z. Slába [-] , P. Smolek [-] -

FK Planá B
R. Švarcbek [-] - J. Hlinčík [-] , P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , P. Hlinčík [-] , Z. Häusler [-] - V. Kapolka [-] , V. Popelka [-] - D. Kloužek [-] , J. Gažík [-] - P. Brožíček [-]

ŽK: 60. P. Hlinčík . ČK: 65. P. Hlinčík .
Místo: Stříbro. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hromka Pavel - HONZÍK Michal (N), KŘELOVEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.