Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Lázně, Baníku body jen těsně unikly


0

Tohle byl jednoznačný šlágr celého třetího kola, v němž na sebe narazily první dva celky celé tabulky. Je začáte sezóny a žádný tým se zatím natolik nepředvedl ,abychom si mohli dovolit předem tipovat nějakého z nich na favorita. Všichni jen věděli, že oba jsou týmy jsou skvělé, doposu neporažené a řadí se mezi největší aspiranty na titul v celé soutěži. Utkání nakonec bylo velmi vyrovnané, ale Lázně épe zvládly první poločas a to bylo velmi důležité. Ačkoli se podle výsledku však zdá, že to bylo velmi dramatické úplně až do konce, až tak tomu ve skutečnosti zase nebylo. Kontaktní branku dokázalo Stříbro totiž vstřelit až ve druhé nastavené minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující byl začátek

Správně, rozhodujícíc byl samotný úvod utkání, který vyšel lépe týmu domácích. Ten začal velmi aktivně a už v páté minutě se dostal do vedení, když Radka Hřebíka překonal Josef Míšek. Lázně ale neotálely ani poté a už v sedmé minutě vedení domácím pojistil svým přesným zásahem obránce Radek Zabloudil. Poté se hra aličko uklidnila až na několik málo menších šancí se do šestnáceté minuty nic nedělo. Stříbro maličko vyrovnalo hru a utkání začalo být zajímavější. Navíc se zdálo, že se hosté vrátí do hry, když sudí nařídil penaltu v jejich prospěch. A vlastně se tak stalo, Charvát ji sice nejprve neproměnil, ale míč poté i hned do branky doklepl Pavel Smolek a domácí byl na chvíli zpět. Domácí ale dokázali na tento zásah blaskurychle odpovědět, když využili hned poté své první příležitosti a ani ne o minutu déle opět zvyšoval Viktor Kolář. Poté se hra ale uklidnila a oba týmy si byly rovnocenným soupeřem. Do konce poločasu už se navíc nic nestalo a tak si Lázně mohli trochu oddechnout, že budou moci do druhé vstoupit za tak slibného vedení.

Lázně připustili menší drama, ale nakonec se radují z velké výhry

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako skončil ten předchozí, ale Stříbro se brzy dokázalo prosadit. Šikovně se za velkým vápněm z nenápadné situace placírkou ozval Michal Petraška, který snížil na 2:3. Lázně ale rozhodně nehodlaly žádné drama připustit a tak si opět našli velmi rychle prostor pro razantní odpověď, která Baník trochu srazila k zemi. Gólovou prezentaci Lázní nakonec tak ukončil stejný muž, jako jej začal, Josef Míšek. Poté už se pouze poměrně v poklidu dohrávalo a nic se nedělo. Po devadesáti minutách byl stav již nepozměněn, ale hosté si ještě v nastavení chvíli před koncem dokázali uzmout svou naději zpět. Sudí nařídil v jejich prospěch další penaltu a Martin Charvát se tentokrát už nemýlil. Nakonec už to ale znamenalou pouze estetickou úpravu skóre a na třech bodech pro Lázně už to nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
(Sokol Konstantinovy Lázně): Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman (Baník Stříbro): Dnes to bude velmi kritické, jsem totiž silně nespokojen. Lázním jsme darovali několik branek a zápas jsme si prohráli sami. Od začátku se všechno jen kazilo. Přijeli jsme bez brankáře, takže nám musel zaskočit do branky hráč. A to se projevilo na celém utkání. Více bych k tomu asi neřekl, snad jen, že se musíme sebrat a jít dál.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - R. Zabloudil [-] , J. Píha [-] , F. Vacata [-] , O. Nuhlíček [-] (55. M. Velich [-] ) - J. Jelen [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] - V. Kolář [-] , M. Surovčík [-] , P. Rašín [-]

TJ Baník Stříbro B
R. Hřebík [-] - A. Němec [-] , A. Šimek [-] , K. Šaman [-] , P. Bareš [-] - J. Trnka [-] (68. J. Křelovec [-] ) , M. Charvát [-] , M. Petraška [-] - Z. Slába [-] , P. Smolek [-] (60. J. Hejcman [-] ) , P. Sásik [-] (46. J. Zajaroš [-] ) -

ŽK: 15. J. Kratochvíl , 59. J. Míšek , 66. M. Surovčík , 83. R. Zabloudil - 31. M. Petraška , 43. K. Šaman , 57. P. Bareš , 58. R. Hřebík . ČK: 95. P. Bareš .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - ŠAŠEK Miroslav (N), MRÁČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.