Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov se po výkonnostním výkyvu v Kladrubech vrací zpět k roli soupeře pro rozehrání se


Branky


0

Zadní Chodov v minulém kole zaskočil Kladruby na jejich hřišti. Na začátku sezóny totiž navázal na mizérii z té předchozí a zdálo se, že bude i letos snadnou kořistí většiny týmů, ale právě v onom utkání s kladrubským týmem se ohromně zvedl a zvítězil 4:2. Utkáním s Kšicemi se však vrátil zpět, jakoby ho snad stahovala nějaká bažina. Čím to vše opět začalo? Baník nastoupil k utkání s devíti hráči. Více snad už není ani o čem hovořit. Kšice před sebou měly snadnou úlohu a zhostili se ji celkem s přehledem, tedy na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tréninková dávka pro Kšice a řízené postupné navyšovnání

Tady nebylo už od samotného začátku, co řešit. Baník nastoupil k utkání pouze v devíti hráčích. Kšice braly utkání spíše jako trénink. Snažily se vyladit kombinaci a jiné herní nedostatky a utkání měli pevně pod kontrolou. Vždy si v podstatě jen hráli s balónem na středu hřiště a poté vysalali nenápadně vpřed jednoho z hráčů, který už před sebou měl pouze brankáře. Mnoho takových šancí skončilo gólem, ale mnoho zase střeleckým neúspěchem. Už v páté minutě se však prosadil Kamil Dýdek, který si naběhl na přesnou přihrávku, běžel sám na branku a přesnou střelou k tyči otevřel skóre. To hosty uklidnilo a od té doby bylo utkání zcela v jejich režii. Definitivně pak, když v dvaceti minutách zvýšil na 2:0 pro Kšice Dominik Bednář a bylo prakticky rozhodnuto. I kdyby se totiž nečekaně přestalo Kšicím dařit, nebo kdyby na malou chvíli polevily, soupeře už by do hry nevrátil ani jedna branka. V závěru poločasu už jen Dominik Bednář zvyšoval na 3:0, a hosté tak odcházeli bez jakéhokoli většího vyčerpání do šaten určitě spokojeni.

Nic se nezměnilo a Kšice navyšovali dále, domácí tým se však na čestný zásah přeci jen zmohl

Obraz hry se ve druhé půli rozhodně neměnil a Kšice zkrátka stále pokračovali ve své pohodlné hře. Už po pár minutách se prosadil také obránce Aleš Smetana a o malou chvíli později i Josef Pařízek. Poté přišla krátká střelecká odmlka, ale následně se opět ozval hostující kanonýr Kamil Dýdek. A tentýž muž, tedy opět útočník Kamil Dýdek, se o čtyři minuty později trefil znovu, čímž zkompletoval hattrick. V závěru už však hosté polevili a čekali na závěrečný hvizd, avšak toho využil také domácí tým, který si tak dokázal vylepšit náladu alespoň čestným zásahem. Trefil se záložník Marek Danko. Poslední slovo však měly přeci jen Kšice, které dokázali přidat ještě jednu branku, když v poslední minutě utkání rozvlnil síť také Petr Jankov. Více už ale utkání nenabídlo, a tak si Kšice své tři body nakonec odvážejí za výsledek 8:1 a mrzet je může asi pouze to, že brankář Brzobohatý přišel o čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsme odehráli utkání, jako trénink. Soupeř nastoupil v devíti, což se podepsalo na kvalitě utkání. S dnešním zápasem jsem spokojen, i když skóre mohlo být ještě daleko vyšší, prakticky jsme chodili sami na brankáře. Klukům patří dík za předvedený výkon. Měl jsem strach aby jsme oslabeného soupeře nepodcenili, ale kluci to zvládli na jedničku.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - V. Skura [-] , F. Řezábek [-] , R. Földési [-] , M. Mazanec [-] - J. Květoň [-] , E. Pikl [-] , L. Květoň [-] , M. Danko [-]

TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] - P. Kaprhál [-] , P. Šnebergr [-] , D. Bednář [-] , P. Jankov [-] , M. Šetlík [-] - K. Dýdek [-] , J. Pařízek [-] -

ŽK: 82. F. Řezábek .
Místo: Zadní Chodov. Počet diváků: 18. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - KOČKA Stanislav (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.